ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Mart 2014 Salı 00:40

Mourinho'dan Sneijder'e övgü

Mourinhodan Sneijdere övgü

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenleyen Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.


Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek olan İngiltere temsilcisi Chelsea'nın teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray karşısında işlerinin kolay olmadığını söyledi.

Galatasaray maçıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, "Skora bakarsanız kolay 1-1. İlk maçta ilk yarı ve ikinci yarı farklıydı. Dengeli maç olacak. Devre arasında kimse kazananı beklemesin. Çünkü maç sonunda kazanan belli olacaktır." dedi.

Drogba'nın Chelsea tarihindeki en önemli 3 oyuncudan biri olduğunu belirten Mourinho, "26 yaşındaki gibi değil elbette ama dünyanın en iyilerinden. Sene sonunda kontratı boşa çıkıyor. Onunla bir gün tekrar çalışır mıyım? Bilmiyorum. Buna Chelsea karar verecek. Ancak bir gün mutlaka yine beraber olacağız. Bu temsilci mi olur başka birşey mi bilmiyorum." ifadesini kullandı.

'Mancini ile yemek yemeyi düşünür müsünüz?' sorusuna Mourinho, "Hayır. Sebebi bir maçın kaybedilip kazanıldıktan sonra karar vermem. Önceden karar veririm. Aynı görevi yapıyor olabiliriz diye maçtan sonra yemek yememiz gerekmiyor." cevabını verdi.

Mourinho Türkiye'de bir çok üst düzeyde oyuncu olduğunu da belirterek, "Ancak ilgilenmiyorum. Türkiye'de bu oyuculara değerinin üzerinde paralar ödeniyor." şeklinde konuştu.

Ünlü teknik adam Sneijder'le ilgili bir soruya ise "Sneijder bana göre dünyadaki en iyi 3 10 numaradan biri" yanıtını verdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER