ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 15:41

Mourinho: Son 10 yılın en önemli maçı

Mourinho: Son 10 yılın en önemli maçı

Portekizli çalıştırıcı, Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmek adına ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.


Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Borussia Dortmund mücadelesi öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Almanya deplasmanından 4-1'lik bir hezimetle dönen İspanyol devi, finale kalabilmek için farklı kazanmak zorunda.

Kritik karşılaşma öncesinde basın mensuplarının karşısına geçen Mourinho, "Kulübün son 10 yılındaki en önemli maça çıkacağız. İlk maçta adeta bir dostluk maçına çıkmışız gibi oynadık. Zor bir durumda olsak da futbolda her şey mümkün. Sahada elimizden geleni yapmalı ve gerekli sonucu elde etmeliyiz." şeklinde konuştu.

Marcelo ve Arbeloa yok Takımdaki son duruma vurgu yapan Portekizli, "Cristiano Ronaldo sahada yer alabilecek durumda. Ama Marcelo ve Alvaro Arbeloa'nın sakatlıkları var." dedi.

Klopp'la Chelsea hakkında konuşmadım Gelecek sezon Chelsea'de olacağı yönündeki dedikodulara değinen başarılı antrenör, "Jürgen Klopp'a Chelsea'ye gideceğimi söylediğim yönündeki haberler doğru değil. Dortmund maçının kulüpteki kaderimi belirleyeceğini de düşünmüyorum." sözlerini kullandı.

Beckenbauer haklı

Franz Beckenbauer'in Barcelona hakkındaki sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Jose Mourinho, "Bunları ben söylediğimde beni susturmuşlardı. Ama şimdi Beckenbauer de aynısını söylüyor." diyerek, her zamanki gibi ezeli rakiplerine sataşmayı ihmal etmedi.

(goal)

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER