ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ağustos 2013 Çarşamba 23:45

Mourinho favorisini açıkladı! Fener mi? Arsanl mi?

Mourinho favorisini açıkladı! Fener mi? Arsanl mi?

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi play off’undaki rakibi Arsenal’a Jose Mourinho’dan destek geldi. Portekizli'ye göre Arsene Wenger ve ekibi turu rahat geçer.


Celal Umut Eren'in haberi; 
 
Jose Mourinho, düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Transfer dönemlerinin çok uzun olmasından yakınan Portekizli teknik adam, sürenin kısaltılması gerektiğini vurguladı.
 
"ARSENAL TURU RAHATLIKLA GEÇER"
 
Tecrübeli menajer, “Transfer dönemlerinin sezon başlamadan kapanması gerekiyor. Öbür türlü tatsız tartışmalar ortaya çıkıyor.” dedi. Basın mensuplarının Arsene Wenger’in transferde gecikmesini ve ligde başarısız olmasını sormaları üzerine meslektaşına sahip çıkan Mourinho, Fenerbahçe eşleşmesini yorumladı. Arsene Wenger’in Fenerbahçe eşleşmesini çok ciddiye aldığını ama turu rahatlıkla geçebileceğini söyledi. “Wenger, Fenerbahçe’yi çok düşünüyor. Bana göre maçı kazanacaktır. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmakta bir sorun yaşamaz. Rahatlıkla bunu başarır. Bana göre bir problemi yok” diyerek, eşleşmenin favorisini belirledi. 
 
'BASKISI YOK'
 
Basın mensuplarının, bu kadar eleştiriye rağmen Wenger’in baskıda olup olmadığını sormalarını yine aynı kesinlikte cevap verdi. “Şunu söylemeliyim, Wenger eleştirileri okumamıştır. Sadece Fenerbahçe eşleşmesini düşünüyordur. Ama dediğim gibi turu rahatlıkla geçecek. Üzerinde herhangi bir baskı olduğunu zannetmiyorum” dedi. 
 
 
 
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER