ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Kasım 2014 Perşembe 01:01

Millilerin rakipleri de mağlup

Millilerin rakipleri de mağlup

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki rakipleri de hazırlık maçlarında yenildi.


Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki rakiplerinden Hollanda, hazırlık maçında karşılaştığı Meksika'ya 3-2 mağlup olurken, İzlanda da Belçika'ya 3-1 yenildi.

Amsterdam'daki Amsterdam Arena'da oynanan hazırlık maçında, Türkiye'nin rakiplerinden Hollanda, Meksika'ya 3-2 yenildi. Meksika'ya galibiyeti getiren golleri 8 ve 62. dakikalarda Carlos Vela ve 69. dakikada Javier Hernandez atarken, Hollanda'nın golleri ise 49. dakikada Wesley Sneijder ve 74. dakikada Daley Blind'dan geldi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, 81. dakikada yerini Leroy Fer'e bıraktı.

Brüksel'deki Roi Baudouin Stadı'nda oynanan hazırlık maçında ise Türkiye'nin bir diğer rakibi İzlanda, Belçika'ya 3-1 mağlup oldu. Belçika'nın gollerini 11. dakikada Nicolas Lombaerts, 62. dakikada Divock Origi ve 73. dakikada Romelu Lukaku atarken, İzlanda'nın tek golü 13. dakikada Alfred Finnbogason'dan geldi.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER