ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Ekim 2014 Pazartesi 20:36

Milliler Çek Cumhuriyeti maçına hazırlanıyor

Milliler Çek Cumhuriyeti maçına hazırlanıyor

Kulüp takımlarıyla dün maça çıkan oyuncuların yenileme yaptığı antrenmana, sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal katılmadı.


A Milli futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 10 Ekim Cuma günü İstanbul'da Çek Cumhuriyeti, 13 Ekim Pazartesi günü de deplasmanda Letonya ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kulüp takımlarıyla dün maça çıkan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise koşu ve pas çalışmasının ardından, çift kale maç oynadı. Hücum organizasyonları ile devam eden antrenman, açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

Antrenmana baldırında gerilmeye bağlı ödem ve ağrı bulunan Gökhan Gönül ile sol kalça priformis adalesinde sakatlığı bulunan Mehmet Topal katılmadı. Bu iki oyuncunun, tedavilerinin ardından sağlık ekibinin gözetiminde salonda çalıştığı belirtildi.

Aday kadrodan çıkarılan sakat oyuncuların yerine dahil edilen Gaziantepsporlu Muhammet Demir'in ise bayram tatili için gittiği Zonguldak'tan gelerek kampa katılacağı aktarıldı. Gün ortasında milli takıma davet edilen Muhammet'in geç saatlerde kampa katılacağı ve yarınki antrenmanda yer alacağı kaydedildi.

Milliler, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Çek Cumhuriyeti maçı hazırlıklarına devam edecek.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER