ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2014 Cuma 23:17

Milli Takım madalya peşinde

Milli Takım madalya peşinde

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Milli Takımları, Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak 16. Balkan Ümit ve Genç Şampiyonası, 4. 21 Yaş Altı Kupası’na katılacak.


Samsun’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nın ardından belirlenen ve 25 Kasım’da Düzce’de kampa giren Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Milli Takımları, 16. Balkan Ümit ve Genç Şampiyonası, 4. 21 Yaş Altı Kupası’nda ülkemizi temsil edecek. Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Bulgaristan, Hırvatistan, Arnavutluk, Sırbistan, Romanya, Makedonya, Bosna Hersek, Slovenya ve Kıbrıs Cumhuriyet’inden yaklaşık 600 sporcunun mücadele etmesinin beklendiği şampiyona, 12-14 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Şampiyonada Türkiye’yi 18 kadın, 20 erkek sporcu temsil edecek. Ayrıca, 12 Türk hakem de Bulgaristan’daki müsabakalarda görev yapacak.

Armeec Arena’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek şampiyonada müsabakalar kata ve kumite branşlarında yapılacak. Ferdi kategorilerde 33, takım mücadelelerinde ise 2 dalda madalya dağıtılacak.

Yarın Bulgaristan’a giderek milli sporcuların yanında bulunacak Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türk karatesinin iyi bir altyapıya sahip olduğunu belirterek, milli sporcuların geçmiş organizasyonlarda olduğu gibi ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine ve başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandığını söyledi.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER