ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Aralık 2014 Salı 19:36

Milli oyunculara yapılan eleştirileri savcılığa taşıdı

Milli oyunculara yapılan eleştirileri savcılığa taşıdı

Eskişehir’de bir taraftar, ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan spor programı esnasında milli sporculara yapılan eleştirileri savcılığa şikayet etti.


Eskişehirspor taraftarı olduğunu belirten Saadettin Sakızcı, evde Balıkesirspor - Fenerbahçe maçının ardından spor programı izlerken duyduğu sözlerden rahatsız olduğunu belirtti. Sakızcı, programda yorumcu olarak konuk olan Oğuz Altay’ın, milli sporcu olan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu’na yönelik sarf ettiği sözlerden rahatsız olduğunu, diğer yorumcuların da bu durumdan rahatsız olarak programı bitirdiğini ifade etti.

"BU PROGRAMLARI ÇOCUKLARIMIZLA İZLİYORUZ"

Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı’na, Oğuz Altay hakkında şikayetçi olan Sakızcı, "Bir yorumcunun milli sporcularımıza yönelik, annesinden doğmamış çocuğuna kadar yönelen bu küfür içerikli sözlerini etik bulmuyorum. Bu programları çocuklarımızla da izliyoruz. Ben bu konudan çok rahatsızım. Hem Radyo ve Televizyon Üst Kurumu’na hem de savcılığa şikayet ettim. Böyle insanların televizyonlarda da içimizde de yeri yok. Uygun olan cezayı almasını istiyorum" dedi.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER