ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Şubat 2013 Salı 11:48

Mesut Özil o fotoğraf için ilk kez konuştu!

Mesut Özil o fotoğraf için ilk kez konuştu!

Türkiye'nin Avrupa'daki gururu Mesut Özil, bu kez ayaklarıyla değil elleriyle dünyayı sarstı!


Ünlü futbol takımı Real Madrid, Deportivo deplasmanında maçı 1-0 geride götürürken, teknik direktör Jose Mourinho, 57. dakikada eşine az rastlanır bir şekilde 3 oyuncu değişikliği birden yaptı.

Ronaldo ve Khedira ile birlikte saha kenarında oyuna girmeye hazırlanan Türk yıldız Mesut Özil ise kendisine anlatılan taktiği dinlemek yerine ellerini açıp dua etmeye başladı!

İSPANYOLLAR ŞAŞIRDI

İspanyol basını, Mesut'un Almanya'da yetişip Alman Milli Takımı formasını giymesine rağmen Türk ve Müslüman kimliğinden hiçbir şey kaybetmediğini vurgulayarak, "Mesut saha içindeki futbol karakteriyle tam bir Alman... Fakat onun dışındaki tüm özellikleriyle "yüzde yüz Türk" ifadesini kullandı.

Başarısı kadar karakteriyle de gönüllerde taht kuran Mesut ise Takvim'e konuştu.

Ünlü oyuncu, her ne kadar Alman kültürüyle büyüse de Türk kimliğini kaybetmediğini söyledi ve ekledi:

'MERKEL DE İYİ BİLİR'

Ben bir Müslümanım... Her maç öncesi de Allah'a dua ederim. Bunu herkes, hatta Almanya Şansölyesi Angela Merkel de iyi bilir. Türk ve Müslüman kimliğimle gurur duyuyorum. Dualarımın da kabul olduğuna inanıyorum...

3 İHLAS BİR FATİHA!

Mesut, Deportivo maçında sahaya girmeden önce "3 İhlas ve bir Fatiha okuduğunu" söyledi. Başarılı futbolcu, dua etmeden hiçbir maça çıkmadığını, Allah inancının tam olduğunu belirtti.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER