ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 15:16

Melo’dan Milli Takım açıklaması

Melodan Milli Takım açıklaması

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, performansının üst düzeyde olduğunu ve neden milli takıma seçilmediğini anlayamadığını söyledi.


Sarı-kırmızılı ekibin yetenekli oyuncusu Felipe Melo, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kardemir Karabükspor galibiyetini değerlendiren Melo, “Çok zor bir 3 puandı, önemli bir 3 puandı. Karabükspor kaliteli ve iyi oynayan bir takım. Özellikle kendi sahasında daha da etkili olan bir takım. Ama Tanrı’ya çok şükürler olsun, bize o kuvveti ve gücü verdi. Güzel bir galibiyet aldık” dedi.

"DUNGA’NIN KARARLARINA SAYGILIYIM"

Uzun yıllardır Galatasaray’da olduğunu ve performansının da üst düzey olduğunu düşündüğünü ifade eden Melo, “Elimden geleni yapıyorum ama neden milli takıma çağrılmadığımı ben de anlayamıyorum. Diğer taraftan da Dunga’nın vereceği bütün kararlara saygı duyuyorum. Çünkü futbol hayatımda bana çok yardımcı olmuş bir insandır. Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insandır. Ben bugüne kadar yaptığım gibi Galatasaray’da çalışmalarıma devam ediyorum ve yüzde 100’ü veriyorum. Niye alınmadığımı anlamadım ama Dunga’nın kararlarına saygılıyım. Çarşamba günü çok önemli bir maç bizi bekliyor. İki tane çok kaliteli milli takım karşılaşacak. Bence bu maçta kazanan seyirciler olacaktır” diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ BİZİM BENZİNİMİZ"

Ligin 10. haftasında Trabzonspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren yetenekli oyuncu, “Trabzonspor maçı bir derbi ve çok önemli bir maç. Ne olursa olsun taraftarımızın bizim yanımızda olması gerekiyor. Onlar bizim benzinimiz ve onlar geldiği zaman çok daha iyi oynuyoruz. Şu anda puanlar eşit ve her maç bizim için bir final. Trabzonspor maçı da hem derbi olmasından dolayı hem de şampiyonluk yarışından dolayı çok önemli” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER