ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Kasım 2014 Pazartesi 13:36

Melo, Prandelli'nin üstüne yürüdü

Melo, Prandellinin üstüne yürüdü

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi Florya'da Felipe Melo ile hocası Cesare Prandelli arasında gerilim yaşandı.


İtalyan teknik direktör, "Sneijder ve Semih niye yok?" diyen sambacıya, "Patron benim" cevabını verdi. Bu sözlerle çılgına dönen Melo, hocasının üzerine yürüdü.

G.Saray'da gündemi sarsacak şok bir iddia ortaya atıldı. Buna göre G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Melo'nun Trabzonspor ile oynanan maç öncesi yapılan son idmanda teknik direktör Cesare Prandelli'nin üzerine yürüdüğü, ikilinin yumruklaşmak üzereyken araya giren diğer futbolcular tarafından güçlükle sakinleştirildiği öne sürüldü. İddiaya göre olay şöyle gelişti...

"SNEIJDER VE SEMİH NEDEN İLK 11'DE YOK?"

Florya'da cumartesi günü sabah yapılan ter idmanında İtalyan teknik adamın yanına giden ve maç kadrosundan haberdar olan Melo, hocasına Sneijder ile Semih Kaya'nın neden yedek kaldığını sordu. Bunun üzerine Prandelli kendisine, "Sen işine bak" yanıtını verdi.

Aldığı bu şok cevap karşısında "Arkadaşlarımın durumunu merak ettim" diyen Melo'ya Prandelli tekrar sert çıkarak "Bu takımın patronu benim. Sen işine bak dedim" ifadesini kullandı. Çılgına dönen Melo, hocasının üzerine yürümeye başladı. İkili arasında gerginlik yaşandığı sırada diğer futbolcular ve teknik ekibin hemen müdahale ederek olayı büyümeden önlediği ifade edildi.

(Fotomaç)

 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER