ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Mart 2013 Perşembe 21:11

Melo gidiyor, milli futbolcu geliyor!

Melo gidiyor, milli futbolcu geliyor!

Felipe Melo için 6.5 milyon euro bonservis ödemek istemeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Alper Potuk için 5 milyonu gözden çıkardı.


AMK’nın haberine göre, gelecek sezonun takımını kurmak için şimdiden çalışmalarına start veren Galatasaray’da, iki mevkiye alınacak oyuncular büyük merak konusu.

Forvet hattını Didier Drogba ve Burak Yılmaz ile sağlamlaştıran, orta sahanın yaratıcılık gücünü de Wesley Sneijder ile arttıran sarı-kırmızılılar artık savunmayı düşünüyor.

İlk 11’de forma giyen oyuncularını elinde tutması halinde orta saha ve defansın ortasına iki önemli isim almak isteyen yönetimin ilk sırasında ise Eskişehir’in genç yeteneği Alper Potuk geliyor.

ALPER POTUK İÇİN TALİMAT

Teknik direktör Fatih Terim’in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Melo’yu daha fazla düşünmemesi ve başkan Ünal Aysal’ın da Brezilyalı yıldıza 6.5 milyon euro ödemek istememesi nedeniyle Alper Potuk’un transferi gündeme geldi. Eskişehir‘e bu transfer için 5 milyon ödemeyi göze alan başkan Aysal, yöneticilerinden transferin sezon sonunda bitirilmesini istedi. Savunmanın ortası için de yerli isimler düşünülüyor. Serdar Taşçı, Ömer Toprak ya da Serdar Aziz’den birisine sarı-kırmızılı forma giydirilecek…

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER