ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Nisan 2014 Perşembe 09:23

Melo derbide tükürdü iddiası!

Melo derbide tükürdü iddiası!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 28. haftada oynanan derbinin yankıları bitmek bilmiyor.


Sarı-lacivertliler, Galatasaraylı futbolcunun derbi maçın henüz 2. dakikasında Emre Belözoğlu’na tükürdüğünü belirterek görüntülerin incelenmesini istedi.

Skorer'in haberine göre, derbide Galatasaraylı Felipe Melo ile büyük gerilim yaşayan ve ardından gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kalan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nun, sırtındaki ve belindeki ağrılar yüzünden maç gecesi sabaha kadar uyuyamadığı ortaya çıktı.

Maçın hemen başında Melo’nun diz darbesi ile yere yığılan sarı-lacivertli futbolcunun sırtında ve belindeki ağrıları tüm gün sürdü. Melo’nun darbesi sonrası tüm geceyi ağrılar içinde geçiren Emre’nin sabaha kadar uyuyamadığı bildirildi. Bu arada Fenerbahçe cephesinden, Melo ve Emre olayı ile ilgili yeni bir iddia geldi. Maç içinde rakibin tüm oyun planını Emre’yi kışkırtmak ve provoke etmek üzerine kurduğunu ifade eden sarı-lacivertiler, karşılaşmanın daha 2. dakikasında Brezilyalı futbolcunun, Emre’yi provoke etmeye başladığını ifade etti.

Melo’nun maçın ilk dakikalarında Emre’ye tükürdüğünü belirten yetkililer, bu durumun gözden kaçtığını vurguladı. Belözoğlu’nun bu olaya rağmen sakin kalmaya çalıştığını kaydeden sarı-lacivertliler, tükürük konusuyla ilgili görüntülerin tekrar incelenmesi gerektiğinin altını çizdi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER