ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Şubat 2014 Pazar 12:45

Melikgazi Belediyesi Erciyesspor’u yalnız bırakmadı

Melikgazi Belediyesi Erciyessporu yalnız bırakmadı


Kayseri Melikgazi Belediyesi daire müdürleri Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayseri Erciyesspor-Kardemir Karabükspor maçında Kayseri temsilcisine destek verdiler.

Kayseri Erciyesspor kulübü 2. Başkanı ve Melikgazi Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Ali Süslü, Melikgazi Belediyesi çalışanlarının gönülden Erciyesspor’lu olduğunu ve her maçta mutlaka takımlarını desteklemek için karşılaşmalara geldiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kayseri Erciyesspor, Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldiği Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendiği maçta daire müdürlerinin de aynı zamanda stres attığını belirten kulübün 2. Başkanı Ali Süslü, daire müdürlerinin pür dikkat maçı sonuna kadar izleyerek hem destek verdiklerini hem de takımlarını tezahüratları ile motive ettiklerini kaydetti.

Kayseri Erciyesspor'un kendi sahasında oynadığı hiçbir karşılaşmayı kaçırmadıklarını ve tam destek verdiklerini ifade eden Melikgazi Belediyesi Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi’nin spor ve sporcunun dostu olduğunu, amatör sporların destekleyicisi olarak aynı zamanda şehri temsil eden profesyonel takımlarını da gönülden destelediğini söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Erciyesspor'un zorlu lig maratonda Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenmesinden de son derece mutlu olduklarını ve önümüzdeki haftalarda gerek Kayseri Erciyesspor gerekse Kayserispor’un galibiyetler alarak ligde üst sıralara tırmanacağını ümit ettiğini sözlerine ekledi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER