ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2012 Cumartesi 18:08

Meireles Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Meireles Fenerbahçeden ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'nin sezon başında Chelsea'den renklerine bağladığı Raul Meireles'in takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Ömer Temelli konu hakkında açıklama yaptı.


Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada kırmızı kart görerek 11 maç ceza alan ve daha sonra cezası 4 maça düşürülen Raul Meireles'in Inter'e önerildiği iddia edilmişti.  Sky Sports Italia'nın haberinde; Portekizli orta saha oyuncusunun kulüpten ayrılmak istediği ve sarı-lacivertliler tarafından Inter'e kiralık teklifinin sunulduğu belirtilmişti.

Sporx'teki habere göre; konu hakkında Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli'den açıklama geldi. Mikro blog sitesi twitter'da takipçilerinin kendisine yönelttiği 'Meireles' iddialarına yanıt veren Temelli, böyle bir durumun olmadığını söyledi.

Bir kullanıcının, "İtalyan Sky tv'nin haberine göre Meireles ceza yüzünden ayrılmak istiyormuş. Inter ile Sneijder takasında kullanılacakmış" sorusuna; "Hayır doğru değil" sözleriyle cevap veren Ömer Temelli'ye aynı konuda bir soru daha geldi. Temelli yeniden, "Gitmiyor" dedi.

TRANSFERDE TARİH VERDİ

Abdullah Kiğilı'nın transfer girişimlerini duyurmasının ardından kendisine yöneltilen 'yeni takviye' sorularını da cevaplandıran Ömer Temelli, Kiğılı'nın duruma daha hakim olduğunu ifade etti.

2 Ocak Çarşamba'ya kadar bir transferin gerçeklemeşmesinin zor olduğunu söyleyen sarı-lacivertli idareci, önümüzdeki hafta yeni bir ismi alabileceklerini duyurdu. Temelli bir takipçisinin, "Başkanım en yakın transfer hangi gün açıklanır sizce?" sorusunu, "Önümüzdeki hafta" şeklinde cevapladı

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER