ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2013 Cumartesi 10:31

Mancini taraftarı mest etti

Mancini taraftarı mest etti

Mancini'den taraftara selam...Galatasaray taraftarı Mancini'yi benimsemeye başladı.


Mancini'den taraftara selam...Galatasaray taraftarı Mancini'yi benimsemeye başladı.Galatasaray Teknik Direktörü, maçtan sonra soyunma odasından çıkarak tribünleri selamladı. İtalyan hocanın bu hareketine taraftar alkışla karşılık verdi.

Torku Konyaspor karşısında zaman zaman kızan, bazen de oyuncularına sinirlenen Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, taraftarla arasındaki duvarları kaldırıyor.

Mancini, maçtan sonra soyunma odasından çıkarak sarı-kırmızılı tribünleri selamladı. İtalyan hocanın bu hareketine tribünler alkış ve destekle karşılık verildi. Cim-Bom'un hocası, daha sonra bütün oyuncularını bekleyerek taraftarın isteğinin yerine getirilmesini sağladı.

Cim-Bom'u konsantrasyon eksikliği nedeniyle eleştiren Mancini, "Defansın yaptığı hataları biz anlayamadık" diyen basın mensubuna, "Ben de anlamadım. Konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Bunu çözmek lazım. Özellikle konsantrasyon konusunda gerekiyor. Yüzde 30 seviyenin kendimize yetmeyeceğini gördük. Bir sol bekimiz yok. Sabri'den, Dany'den, Eboue'den sol bek yaratmaya çalışıyoruz" yanıtını verdi.

Sarı-kırmızılıların teknik patronu, "Bruma'yı oynatabilmek için kuralı değiştirmek gerekiyor. Ben de Bruma'yı çok beğeniyorum. Sneijder’e sorduğumda oynamak istediğini söyledi. Eğer tereddütü olsaydı tercihimiz Bruma'dan yana olacaktı" dedi.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER