ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Mart 2014 Pazar 12:00

Mancini istifa mı ediyor?

Mancini istifa mı ediyor?

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Kayserispor karşısında alınan mağlubiyet sonrasında istifa edecek iddiaları gündeme geldi.


Galatasaray kendi evinde yenilmezlik serisini Kayserispor karşısında sürdüremedi. Alınan bu kötü sonuçtan sonra Galatasraylı taraftarlar istifa çağrısında bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan Sinan Engin, Mancini'nin gönderileceğini ve yerine Lucescu'nun getirileceğini iddia etti.

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray’ın Fenerbahçe maçını da kaybetmesi durumunda teknik direktör Mancini’nin gönderileceğini ve yerine Galatasaray’ı hala isteyen Mircea Lucescu’nun getirileceğini iddia etti.

Sinan Engin’e göre Türkiye ve İstanbul’u çok seven Rumen çalıştırıcının kulübünden izin alması durumunda Galatasaray’a seve seve geleceğini çünkü Lucescu’nun yıllardır Galatasaray’a geri dönmek istediğini belirtti.

Sinan Engin, Beşiktaş menajerliği yaptığı dönemde Mircea Lucescu ile çalıştığı dönemlerde bile tecrübeli çalıştırıcının Galatasaray’ı asla unutamadığını söyledi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER