ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2012 Çarşamba 14:17

Manchesterlı oyunculardan itiraf!

Manchesterlı oyunculardan itiraf!

Manchester United futbolcuları, TT Arena'daki atmosfer karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.


Aslanlar yeni bir destan yazdı, Manchester United’ı Arena’nın çimlerine gömdü. 12. Adam görevini eksiksiz yerine getirirken, karşılaşma sonrasında ise İngilizler, 1993’ten bir esinti sunan taraftarın etkisinden kurtulamadı.

Skorer Haber'e göre, İngiliz kulübünün oyuncuları, Sarı- Kırmızılı taraftarları öve öve bitiremedi, Arena Cehennemi’nde yaşadıkları saşkınlığı açık bir yüreklilikle dile getirdi.

ANDERS LİNDEGAARD:Müthiş bir taraftar ve yarattıkları baskı vardı. Bir an için ayaklarım titreyecek gibi hissettim. Böyle bir atmosfer daha önce yaşamadım.

DANNY WELBECK: Unutamayacağım bir atmosfer yaşadım. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum, ama ikinci yarıda kötüydük. Galatasaray’ı tebrik etmekten başka bir çaremiz yok.

DARREN FLETCHER: Ben takımdaki diğer arkadaşlarıma göre daha tecrübeliyim, ama hayatımda böyle bir gürültü hiç duymamıştım. Taraftarın gürültüsünden oyuna adapte olmakta zorlandım. Gerçekten inanılmazdı.

RAFAEL DA SİLVA: Galatasaray galibiyeti hak eden taraftı. Atmosfer çok etkileyiciydi. Taraftar muhteşemdi. Kazanmak için gelmiştik ama olmadı.
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER