ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Kasım 2016 Salı 15:14

Manchester United maçı hazırlıkları

Manchester United maçı hazırlıkları

Sarılacivertlilerin, UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz temsilcisiyle 3 Kasım Perşembe günü yapacağı maçı Alman hakem Grafe yerine Sırbistan Futbol Federasyonundan Mazic yönetecek


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. haftasında İngiltere'nin Manchester United takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı bildirildi. İki ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın pas organizasyonlarının ardından yapılan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig'de yapılan Kardemir Karabükspor maçına ilk 11'de başlayan futbolcuların idmanın ilk bölümünde takımla, ikinci bölümde de aktif dinlenmeye yönelik çalıştığı aktarıldı.

Fenerbahçe, Manchester United maçının hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla tamamlayacak.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin İngiliz takımı Manchester United'la 3 Kasım Perşembe günü yapacağı maçın hakemleri değişti.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, daha önce Almanya Futbol Federasyonundan Manuel Grafe'nin yöneteceği açıklanan maçta, Sırbistan Futbol Federasyonundan Milorad Mazic'in görev alacağı ifade edildi.

Açıklamada değişiklik sebebi açıklanmazken, Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacağı belirtildi. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlerinin ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacağı kaydedildi.

Fenerbahçe ile Manchester United arasında Ülker Stadı'ndaki maç 21.00'de başlayacak.

Mazic, Beşiktaş'ın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz deplasmanında Benfica ile 1-1 berabere kaldığı maçta düdük çalmıştı.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER