ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Mart 2013 Perşembe 07:45

Lucescu: "Bu kadro bende olsaydı..."

Lucescu: "Bu kadro bende olsaydı..."

Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Galatasaray'ın kadrosuna övgüler yağdırdı.


Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 2001 yılında çeyrek final oynatan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, SABAH'a konuştu. Ukrayna'da Shakhtar Donetsk ile 7. şampiyonluğuna koşan, ancak Şampiyonlar Ligi'nde ikinci turda B. Dortmund'a elenen Lucescu, Galatasaray'ın kadrosuna övgüler yağdırdı. Lucescu, "2001'de çok kısıtlı bir bütçeyle iki gruptan çıkıp çeyrek final oynamıştık. O dönemde bu çok büyük bir başarıydı. Galatasaray bir Avrupa takımı. Yendiği Schalke bizi eleyen B. Dortmund'u darmadağın etti" dedi.

"BU KADRO 12 YIL ÖNCE BENDE OLSAYDI..."

Rumen teknik adam Galatasaray değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü:

"Drogba ve Sneijder her teknik adamın kadrosunda görmek istediği bir oyuncu. 12 yıl önce bu kadroya sahip olmak isterdim. Ama değerli meslektaşım Fatih Terim'i de tebrik etmek istiyorum. Schalke'yi yenen takım Borussia Dortmund'u da Bayern Münih'i de devirebilir. Galatasaray, Barcelona ile eşleşmezse finale kadar gidebilir. Umarım Wembley'de kupayı kaldırırlar."

DROGBA, PSG'Yİ İSTİYOR

Fransız kanalı BeinSport'a konuşan Galatasaraylı golcü, "O kupayı bir kez daha istiyorum. Çeyrek finalde Paris Saint Germain çıksın" dedi. 35 yaşındaki golcü, "Schalke ile oynadığımız ilk maç hayal kırıklığıydı. Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandım. Ama bir kez daha o kupaya dokunmak istiyorum. Yolumuz uzun. Ama finale çıkabileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER