ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Kasım 2014 Salı 15:31

Lorenzo Bernardi: Halkbank, savaşarak kazanacak

Lorenzo Bernardi: Halkbank, savaşarak kazanacak

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, gruptaki ikinci maçında yarın saat 19.00'da Belçika’nın Noliko Maaseik takımı ile Ankara’da karşılaşacak.



Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, bu önemli karşılaşma öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Antrenör Lorenzo Bernardi, Yardımcı Antrenör Taner Atik, Takım Kaptanı Nuri Şahin ve oyunculardan Tsvetan Sokolov katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, “Noliko Maaseik'e hediyelerimizi vereceğiz ama onları puan vermeden göndereceği.” dedi.

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Süleymanoğlu, yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını da belirterek, "Ligdeki ilk maçımızı şanssız bir şekilde kaybettik. Ama bu bir turnuva, en kısa sürede arkadaşlarımızın bunu telafi edeceğine inanıyorum. CEV Kupası’nı aldıktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde final hedeflemiştik. Geçen yıl final oynadık ve bir ilki yaşattık. Bu sezon başında final hedefini daha üst noktaya taşıyıp kupayı alma düşüncesiyle yola çıktık. Takımı yeniledik, gücümüze güç kattık. İnşallah şanssızlık ve sakatlıkları atlatıp başarılı olacağız. Ekibime güveniyorum. Takımım, geçen hafta önemli oyuncularımızdan yoksun oynadığımız Arkas Spor maçında bu güvenin boş olmadığını gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Oyuncularımızdan beklediğimiz şey, inançlarını kaybetmeden maçın sonuna kadar direnmeleri." diye konuştu.

BERNARDİ: SAVAŞACAĞIZ

Başkent ekibinin Antrenörü Lorenzo Bernardi ligdeki ilk maçlarını kaybettiklerini hatırlatarak, "İlk maçta zor bir durumda oynadık. Osmany sakattı ve ondan istediğimiz verimi alamadık ancak bu hedefimizden uzaklaştığımız anlamına gelmiyor. İyi takımlar en zor durumlarda bile oynamayı becerebilen takımlardır. Halkbank yarın savaşarak kazanacak." dedi.

Ekibinin, bu tür maçlarda oynamaya hazır oyunculardan kurulu olduğunu vurgulayan Bernardi, "Oyuncularım çocuklarım gibidir, onları çok severim. Fakat sahaya çıktıklarında bir savaşçı gibi mücadele etmelerini isterim. Onlar da yarın bunu yapacaklar." ifadelerini kullandı.

Arkas Spor galibiyetinin geçmişte kaldığını anlatan İtalyan antrenör, "Artık önümüzde yeni bir maç var. Yarın bir savaş var ve sahada savaşan oyuncular göreceksiniz." diye konuştu.





KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER