ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ocak 2014 Pazar 08:23

Localar kapış kapış

Localar kapış kapış

Beşiktaşlı işadamları, Vodafone Arena’da loca kapabilmek için şimdiden kuyruğa girdi.


Yeni İnönü Stadı inşaatını yeni sezona yetiştirmek için gece gündüz çalışan Beşiktaş Yönetimi, temelin atılmasından sonra başlanan loca satışlarında hiç beklemediği bir taleple karşılaştı. Beşiktaş kongre üyesi işadamlarının şimdiden loca satın aldıkları ortaya çıktı.

Koç ve Sabancı ailesine mensup kongre üyeleri başta olmak üzere bir çok varlıklı üyenin 3-4 sezonluğuna yeni stattan localar aldıkları belirtildi.

Locaların kapış kapış gittiğini gören ve Onursal Başkan Süleyman Seba döneminde yöneticilik yapan Erdal Acar’ın da, yönetimi arayarak loca kalıp kalmadığını sorduğu belirtildi.

Yeni stattaki localara adeta topraktan girerek, birkaç sezonluk olmak üzere satın alan kongre üyelerinin yanı sıra ekonomik gücü daha az olan üyelerin de yeni stadın kombinelerini sordukları ortaya çıktı. Erken satın alma seçeneğiyle üyelere cazip fiyatlar sunan Beşiktaş Yönetimi, şu anda yapılmakta olan kapalı tribünün biraz daha yükselmesinin ardından, tribünler için sponsor anlaşmaları yapacak.

100-200 bin euro aralığında satışa sunulan 166 loca ve sponsorlardan gelecek olan nakit akışını stat inşaatında kullanmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, sezon bitmeden kombineleri de satışa çıkararak önemli bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

Yönetim birkaç sezon birden kombine alacak olan taraftarlara ise özel indirim uygulayacak.

(Serdar Sarıdağ/Skorer)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER