ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 15:17

Ligin son sırasındaki Balıkesirspor Mersin'de çıkış arıyor

Ligin son sırasındaki Balıkesirspor Mersinde çıkış arıyor

Spor Toto Süper Lig'de son sıradan kurtulma mücadelesi veren Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını Adana'da sürdürüyor.


Eskişehirspor maçının ardından Balıkesir'e uğramadan Adana'ya geçen Kırmızı-Beyazlı ekip, Anemon Otel'de kampa girdi. Balkes, yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını Adanademirspor tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılarda Eskişehir maçında kadroya alınmayan Gökhan Ünal ve Aykut'un sakatlıkları dışında bir sıkıntı olmadığı öğrenildi. Tedavisi devam eden Aykut'un, yarın oynanacak müsabakada forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, Rizespor maçının ardından Eskişehir deplasmanından da puan çıkarmalarının ekibe moral verdiğini belirterek, "Şimdi Mersin İdman Yurdu karşısında başarılı olup Balıkesir'e yine puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Mersin İdman Yurdu maçı için Adana'yı seçmemiz çok isabetli bir karar oldu. Eskişehir ve Mersin maçı arasında dört gün vardı. Biz de teknik heyetimizin de isteği doğrultusunda Adana'ya geçmeyi uygun bulduk. Böylece buradaki hava koşullarına da uyum sağlamış olacağız. Şu an burada sanki bir yaz günü yaşanıyor. Maç günü gelsek, bu havaya alışmakta zorluk yaşayabilirdik. Buradan, tesislerinin kapısını bize açan Adana Demirspor Kulübü'ne de bu jesti için ayrıca teşekkür etmek istiyorum." dedi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER