ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Ocak 2014 Perşembe 16:24

Lig Tv Hakan Şükür kararını verdi

Lig Tv Hakan Şükür kararını verdi

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcularından Hakan Şükür'ün Digitürk'teki görevi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.


Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcularından Hakan Şükür'ün Digitürk'teki görevine son verildi. AKP'den istifa ettikten sonra yayıncı kuruluştaki işine devam eden Şükür, Twitter üzerinden, "Bana gönderilen kağıtta göreviniz sonlandırıldı" diye yazıyordu cümlesini paylaştı.

TMSF'nin bugün LigTv'ye tebligat göndererek Hakan Şükür ile yolların ayrıldığını bildirdiği öğrenildi.

Hakan Şükür: Böyle bir şeyin gerçekleşmesini bekliyordum

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten'e konuşan Hakan Şükür, "Dürüst olmak gerekirse son yaptığım çıkıştan sonra, böyle bir şeyin gerçekleşmesini bekliyordum.. Biraz önce Digitürk'ün Genel Müdürü Ertan Özerdem aradı ve kararı tebliğ etti.. Yaptığım anlaşma gereği; tazminatım filan da yok zaten.. Bana sözlü tebligat yaptıktan sonra 7 gün içinde noterden ibranamemi yollarlarsa hukuken benimle hiçbir ilişkileri kalmıyor. Tam da ligin devre arasına denk getirdiler.. Sonuçta Lig TV'nin sahibi TMSF şu anda.. Devlet bir anlamda.. Böyle bir karar almaları inşallah onlar açısından da hayırlı olur.. Benim kaderim böyle demek ki.. Futbolcuyken de yorumcuyken de kendimi başarılı hissetmeme izin vermiyorlar.. Bu noktadan sonra yapabileceğim fazla bir şey yok.. Artık hafta sonlarımı ailemle geçireceğim, maçları izleyeceğim.. Yorumculuk sevdasıyla ailemi epey ihmal etmiştim.. Pozitif açıdan bakarsak en fazla bunu söyleyebilirim" dedi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER