ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 17:20

Levent Erdoğan: Beşiktaş'ta yönetim yok


Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş yönetimini ağır bir şekilde eleştirerek, "Yönetim yok ki istifa edeyim. Yönetimde kim var? Herkesin açıklamaları başta başkan olmak üzere ortada." dedi.

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Levent Erdoğan, Habertürk kanalına telefonla canlı bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Orduspor karşılaşması sonrasında protokol tribününde yaşanan olaya değinen Levent Erdoğan, "Şeref tribünü gibi yerde birilerinin başka birileri tarafından teşvik edilerek böyle bir hadisenin meydana getirilmesini şiddetle kınıyorum. Zaten sporun gerildiği bir dönemde böyle ilave gerginliklerle şeref tribününde coplarla bazı kişilerin saldırıda bulunmasını ve bu işi yaptıranları şiddetle kınıyorum. Adli güçler sporun düzelmesi adına bu kişileri bulup ortaya çıkaracaktır. Bu işi yönetimden birisinin yaptırdığını düşünmek dahi istemiyorum. Beşiktaş yönetiminde olan bir kişinin tribünde terör estirmek gibi bir durum yaratacağını kabul edemiyorum." diye konuştu.

Maç öncesi ve sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya gösterilen tepkiler için ise Levent Erdoğan, "Maç başlamadan önce hocasını ıslıklayan, maçtan zor şartlarda 2-0'lık skorla galibiyet elde edilmesine rağmen takımın ikincilik iddiasını devam ettirdiği ortamda ve onunculuk beklentisi olmayan bir sezonda takımı şampiyonluk iddiasına kadar devam ettiren takımın hocasını ıslıklamak ve küfür etmek de o saldırı yapanlar kadar yanlış bir harekette bulunmuştur. Onları da kınıyorum. Sezon sonu hoca gider, kalır o zaman konuşulur. Şimdiden neye varmaya çalışılıyor? Bunun arkasında ne yatıyor? Takımın başarısını mı, başarısızlığını mı istiyorsunuz? Bu kadar Samet Aybaba düşmanlığı nedir? Maçtan önce hocayı ıslıklarsan o hoca da ve takımda maçı götürebilecek motivasyon kalır mı? Maçtan sonra tepki gösterirsen diğer maçlar için motivasyon olabilirler mi? O futbolcular, hocalarını sayar mı?" dedi.

"YÖNETİM YOK Kİ İSTİFA EDEYİM"

Beşiktaş Kulübü Yönetimi'ni ve Başkan Fikret Orman'ı da ağır bir şekilde eleştiren Levent Erdoğan, programın moderatörü Faik Çetiner'in 'istifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklindeki sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Yönetim yok ki istifa edeyim. Yönetimde kim var. Herkesin açıklamaları başta başkan olmak üzere ortada. Yönetim mi kalmış ki ben istifa edeyim. Ben Levent Erdoğan'ım. Her dönemde yönetici ve asbaşkandım. Her dönemde tenkit edilmesi gerekenleri hiçbir beklentim olmadan tenkit ettim. Ben ne bugün ne de yarın başkan adayıyım. Ben Beşiktaş'a, derneklerine ve kendini Beşiktaş taraftarına adamış bir Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'a hizmet etmek için illada başkan olman gerekmiyor."
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER