ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2014 Pazartesi 13:26

La Liga şampiyonu Atletico Madrid, sezonu açtı

La Liga şampiyonu Atletico Madrid, sezonu açtı

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) şampiyonu Atletico Madrid, yeni sezon çalışmalarına başladı.


Madrid'in Majadahonda ilçesindeki spor tesislerinde toplanan ekipte, geçen sezonun kadrosundan, aralarında Arda Turan'ın da bulunduğu 14 futbolcu yer aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen futbolcular, teknik direktör Diego Simeone yönetiminde ilk antrenmanlarını yaptılar.

Atletico Madrid'de, Granada'dan alınan sol kanat oyuncusu Siquera ve Getafe'den gelen kaleci Moya, takımın iki yeni yüzü oldu.

Dünya Kupası'nda milli formalarını giyen Koke, Juanfran, Godin, Cristian Rodriguez, Alderweireld ve Gimenez'in kampa ileri tarihlerde katılacağı açıklandı.

Soma için dostluk maçı

Atletico Madrid, 10 Temmuz'da, Madrid'in 1 saat kuzeyindeki Los Angeles de San Rafael ilçesine gidecek ve hazırlıklarına burada devam edecek. Özel maçlar için 25-30 Temmuz tarihlerinde ABD ve Meksika turu yapacak olan ekibin, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlere yardım amacıyla Galatasaray ile bir dostluk maçı oynaması öngörülüyor. Maçın 6 Ağustos'ta İzmir'de yapılması planlanıyor.

Atletico Madrid, sezonun ilk resmi kupası olan İspanya Süper Kupa finalinde, 20 ve 27 Ağustos tarihlerinde Real Madrid ile karşılaşacak.

Transfer iddiaları

İspanyol basınında yer alan transfer iddialarına göre Atletico Madrid, kaleci Jan Oblak (Benfica), defans oyuncuları Nico Gaitan (Benfica) ve Cristian Ansaldi (Zenit) ile forvetler Alvaro Negredo (Manchester City), Romelu Lukaku (Chelsea) ve Mario Mandzukiç (Bayern Münich) ile görüşüyor.

Atletico Madridli Filipe Luis'in de Chelsea'ye transfer olma olasılığı iddialar arasında yer alıyor.

La Liga'nın iki büyük kulübü Barcelona ve Real Madrid ise yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz'da başlayacak. Ligde 2014-2015 sezonunun ilk hafta maçları, 23-24 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER