ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2014 Perşembe 00:01

Kupa Galatasaray'ın oldu

Kupa Galatasarayın oldu

Ziraat Trükiye Kupası final maçında Galatasaray, Eskişehirspor'u Sneijder'in attığı gol ile 1-0 yenerek kupanın sahibi oldu.


Ziraat Türkiye Kupası finalinde Eskişehirspor'u 1-0 yenen Galatasaray, kupasını düzenlenen törenle aldı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahanın ortasında toplanan sarı-kırmızılı oyuncular büyük sevinç yaşadı. Tribünleri dolaşarak galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaşan futbolcular, birlikte tezahürat yaptı.

Daha sonra sarı-kırmızılı oyuncular kupa töreni için Şeref Tribünü'ne çıktı. Takım kaptanı Sabri Sarıoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın elinden aldı.

Bir süre burada sevinç yaşayan futbolcular, Galatasaray marşı eşliğinde sahaya inerek, kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Konya'da, 9 yıl aradan sonra 15. kez kupayı kazanma başarısı gösteren Galatasaraylı oyuncular, kupayı taraftarlarının bulunduğu tribüne götürerek sevinç gösterilerine burada devam etti. El ele tutuşup kaleye doğru koşan ve yere yatan oyuncular, kale arkasındaki basın mensuplarına şampiyonluk pozu verdi.

Eskişehirsporlu futbolcuların madalyaları ise Bakan Kılıç ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından verildi.
Öte yandan maçın en değerli oyuncusu, Galatasaray'ın tek golünü atan Wesley Sneijder seçildi.

15. KEZ ŞAMPİYON OLDU

Galatasaray Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Eskişehirspor'u 1-0 yenen ve tarihinin 15. şampiyonluğunu elde eden futbol takımını kutladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray'ın tarihindeki 20 kupa finalinde 15. şampiyonluğunu kazandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Coşkuyla kutluyoruz. 20. final, 15. kupa. Galatasarayımızın aslanları, erişilmesi güç bir rekora imza atarak, Türkiye Kupası'nı 15. kez müzemize getirdi. Bize bu büyük zaferin sevincini yaşatan teknik ekibimizi ve futbolcularımızı yürekten kutluyoruz. Asın bayraklarınızı en yukarıya. Mayıslar bizimdir."

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER