ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ocak 2014 Salı 08:46

Kontratını uzatacağız

Kontratını uzatacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman müjdeyi verdi ve gündeme dair konuları değerlendirdi.


 Biliç’in kontratını uzatmayı düşündüklerini ifade eden Orman, “Hocanın karakterini çok seviyorum. Çok uyumlu. Taraftar da seviyor. Uzun bir kontrat yapıp onun çok önemli başarılar kazanacağına inanıyorum. 2 yıllık kontrat yapmıştık. Sezonun sonunda 1 yıllık mukavelesi kalıyor. Sezon sonunda sözleşmesini uzatabiliriz. Tabii burada en önemli olan Önder Özen’in raporudur” dedi.

Yargıtay kararını da değerlendiren Orman, “Beşiktaş’ın üzerine yapışmış kara bir leke var. Bu karar bizi çok üzdü. Ben ilk günden beri söylüyorum, diğer rakibimizin dosyasının içerisinde biz kenar süsü olarak bulunduk ve tek başına bir camianın yanında ikinci bir büyük camia olarak hedef olduk. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’yla alakalı haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

‘ŞEREFİMİZ ÖNEMLİ’

Bizim açımızdan kupanın alınıp alınmamasının hiçbir manası yok. Bizim için en önemli şey şerefimiz, haysiyetimiz.
AZİZ Yıldırım ile ben birbirimizi gerçekten çok seven iki dostuz. Üzüntü duyuyorum bir spor adamının bu durumda kalmasından. Onun bir ailesi, arkasında kocaman bir camia var. Tekrar hapse giriyor olması beni bir dost olarak gerçekten çok üzdü” diye konuştu.

‘AĞUSTOS ZOR AMA...’

Orman, yapım çalışmaları süren Vodafone Arena ile ilgili ise “Temelimizi attık. Şu anda kapalı tribün tarafı çıkıyor. Önümüzdeki hafta yeni açık ve eski tarafının temeline başlayacağız. Son sürat hedeflediğimiz noktaya gidiyoruz. Ağustos’ta bitmesi çok zor ama biz sezona orada başlayacağız. İnanmak, istemek çok önemli. Ben inanıyorum. Arkadaşlarımı da inandırıyorum. Biz gece gündüz ordayız. Bunu gerçekleştireceğiz.

Sezonun 2. yarısında Kasımpaşa Stadı’nda oynamak istemiyoruz. Çünkü olaylardan rahatsız olduk. Taraftarımız da istemiyor. Büyük ihtimalle Olimpiyat’ta başlayabiliriz.” dedi.

(Vatan)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER