ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 22:57

Kocaman'dan Benfica açıklaması!

Kocamandan Benfica açıklaması!

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından Aykut Kocaman, Kayserispor, Baroni ve Benfica hakkında açıklamalarda bulundu.


Aykut Kocaman'ın açıklamaları;

"Maçtan önce söylediğimiz gibi kazanmamız gerekiyordu. Matamatiksel olarak böyle olması gerekiyordu. İlk 10-15 dakikalık dilimde konsantrasyon eksikliğimiz oldu. Kayserispor hızlı atak yapmayı seven bir takım ve daha sonra ritmimizi bulduk ancak gol atamadık. İkinci yarıda golü erken bulduk Kayserispor galibiyet golü için saldırdı. Orta sahada çok mücadele edildi ama son bölüme doğru baskımızı arttırdık ve golü bulduk."

Baroni çok duygusal bir oyuncu ve bugün penaltıyı yine o attı?

"Baroni'nin bu olayını çok abartmamalıyız. Herkes kaçırabilir inişleri ve çıkışları olur oyuncuların kişisel olarak en az ben de 4-5 penaltı kaçırdık. Futbolun didik didik edildiği bir dönemdeyiz dolayısıyla rahat bırakmalıyız oyuncuları çünkü olağan şeylerden bir tanesi"

Perşembe günü için neler düşünüyorsunuz?

Çok çok öenmli bir maça çıkacağız. Bütün gücümüzle sadece skoru korumak değil doğru şeyleri yapmak için çaba göstereceğiz. Top ne diyecek göreceğiz. Top şansı her zaman önemli bir faktör"

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER