ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Ekim 2014 Cuma 00:28

Kızılyıldız Telekom: 76 - Galatasaray Liv Hospital: 68

Kızılyıldız Telekom: 76 - Galatasaray Liv Hospital: 68

Basketbolda, Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi D Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, ilk maçında deplasmanda Sırp ekibi Kızılyıldız Telekom'a 76-68 mağlup oldu.


Başkent Belgrad'da oynanan karşılaşmada ilk periyodu 20-17 Türk ekibi önde bitirmesine rağmen ev sahibi Kızılyıldız Telekom, devreye 46-30 üstün girdi. Üçüncü çeyreği de 63-48 önde geçen Sırp temsilcisi, müsabakadan da 76-68 galip ayrıldı.

Karşılaşmada, ev sahibi ekipten Marjanovic, 22 sayılık performansla en skorer isim oldu. Türk temsilcisinde ise Erceg, 17 sayı üretmesine karşın takımının yenilgisine engel olamadı.

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, basketbolda Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi D Grubu'nda Sırp ekibi Kızılyıldız Telekom'a 76-68 yenildikleri maça ilişkin, "Bu gece olumlu olan tek şey, maçı 20-25 puan farkla değil de sadece 8 puanla kaybetmemiz oldu" dedi.

Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kızılyıldız takımını ve taraftarlarını kutlayarak, "maç boyunca muhteşem bir atmosfer yarattıklarını" söyledi.

Kızılyıldız oyuncularının maçın başından beri bu atmosferi kullanarak agresif bir oyun sergilediğini belirten Ataman, "Özellikle Boban Maryanoviç ve Marcus Williams'ı durdurmakta zorluk çektik. Kızılyıldız maçın başından itibaren psikolojik olarak daha güçlü olduğunu gösterdi. Sonuç olarak, bu bizim için çok kötü bir gece oldu. Olumlu olan tek şey, maçı 20-25 puan farkla değil de sadece 8 puanla kaybetmemiz oldu. Avrupa Ligi'nde her puan çok önemli" diye konuştu.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER