ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 23:30

"Kırmızı kart sonrası gelen gole sevindik"

"Kırmızı kart sonrası gelen gole sevindik"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kırmızı kart sonrası beraberliğe razıyken gelen galibiyete çok sevindiklerini söyledi.


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kırmızı kart sonrası beraberliğe razıyken gelen galibiyete çok sevindiklerini söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. haftasında Torku Konyaspor ile ilk maçında 1-0 galip gelen teknik direktör Aykut Kocaman, maç sonrası açıklamalarda bulundu. İlk onbeş dakikanın kendileri adına zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirten Kocaman, "Çünkü Karabük fizik olarak hazır bir takımdı. Bize göre biraz daha oturmuş takım. Bizde ise antrenör değişikliği oldu ve biz geldik. Maç öncesi de futbolcularımla zor geçeceğini konuştuk. Beklediğimiz gibi oldu. Gol yememiz ve pozisyon vermemiz bizim için büyük bir şanstı tabi. Özellikle 20. dakikadan sonra oyunu kenarlara doğru yaymaya başladık. Ve oyunun rengi de bize doğru geçmeye başlamıştı. İlk yarıya oranla ikinci yarı yapmak istediklerimizi biraz daha iyi yaptık. Mçaı onların yarı alanına yıktık ve daha fazla pozisyon bulduk. Maçın beraberlikle gittiği anda kırmızı kart geldi. Kırmızı kart sonrası beraberlik daha cazip oldu. Şunu söyleyeyim bereberlik bekler üç puanı almak çok güzel birşey." diye konuştu.

Öte yandan Aykut Kocaman, eski takımı hakkında sorulan soruları cevapsız bırakarak, Konyaspor'un başarsıına odaklandığını ifade etti.

Lig ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Kocaman, "Lige gelecek olursa Fenerbahçe oturmuş kadrosu ile bu ligi sürükleyecek bir takım. Beşiktaş ise daha organize bir ekip olarak görünüyor. Bu hafta ki yenilgide sıkıntıya sokmaz onları. Galatasaray bütün sorunlarına rağmen ilk iki takımdan birtanesi. Bunların arkasında ki dört takım ve düşme sırasında dört takımın kim olacağı belli değil. Lig öyle bir yerdeki. Her takım bir birine çok yakın. Dolayısıyla üç maç beş maç seri yakalayan takım dördüncülük için aday. Tabi yukarıdakilerin hüsranı sonrası ilk üç bile olabilir." şeklinde konuştu.

 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER