ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Ocak 2014 Cuma 15:09

Kim Kallström Süper Lig yolunda

Kim Kallström Süper Lig yolunda

Ara transfer döneminde maliyeti yüksek oyuncuları kadrosuna katmak istemeyen Süper Lig ekibi maliyeti uygun transfer çalışmalarına devam ediyor.


Ara transfer döneminde maliyeti yüksek oyuncuları kadrosuna katmak istemeyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın takviye beklentisi ise sürüyor.

Her fırsatta en az 3 oyuncuya ihtiyaç duyduklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, özellikle forvet ve bir orta saha oyuncusu transferi konusunda ısrarcı. Forvet transferi için Filip Djordjevic, Bafetimbi Gomis ve Maxi Lopez ile görüşmelerini sürdüren bordo - mavililer, orta saha için ise sürpriz bir isimle görüşme yaptı.

Teknik direktör Akçay'ın isteğiyle Spartak Moskova'da forma giyen İsveçli orta saha oyuncusu Kim Kallström'ü gündemine alan bordo - mavililer, kulübünün bonservis konusunda kolaylık sağlaması durumunda bu oyuncuyla temasa geçmeye hazırlanıyor.

HENRİQUE: "REKABETTEN KORKMUYORUM"

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, devre arası kampına geç katılmasına rağmen eksiği olmadığını söyledi. Rekabete hazır olduğunu belirten Henrique, "Forvet transferinin gündemde olması benim için sorun değil. Gelecek her oyuncuyla rekabet edebileceğime inanıyorum. Bu konuda kendime olan güvenim tam. Devre arası kampı bizim için verimli geçti ve eksiklerimize giderme adına yoğun bir çalışma temposu geçirdik. Umarım lig başladığında başta deplasman karnemiz olmak üzere tüm kötü performanslarımızı geride bırakırız" dedi.

BOSİNGWA'YA AKÇAY'DAN ÖVGÜ

Bordo - mavili takımın Antalya kampında tüm testlerde en iyi sonuçları veren Bosingwa'ya teknik direktör Mustafa Akçay'dan övgü geldi. Oyuncusunun tam bir profesyonel olduğunu söyleyen Akçay, "Bosingwa gerek futbolculuk yetenekleri gerekse karakteriyle bize çok yardımcı olmaya çalışıyor" dedi. Portekizli futbolcu ise sadece görevini yapmaya çalıştığını belirterek, "Amacım benden beklenenlere karşılık vermek. Umarım performansımı sezonun ikinci yarısında daha da yukarılara taşırım" ifadesini kullandı.

SONER VE GÖKHAN'I SAKATLIK YIKTI

Bordo - mavili takımın devre arası kampında sakatlıkları bulunan Gökhan Alsan ve Soner Aydoğdu, takımla birlikte çalışamamanın üzüntüsünü yaşadı. Soner'in sakatlığının önemli oranda geçtiği, Gökhan'ın belindeki ağrıların ise devam ettiği öğrenildi. Gökhan, Trabzon'a döndükten sonra yeniden kontrolden geçecek, ardından da tedavisine devam edilecek.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER