ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Nisan 2013 Cumartesi 22:51

"Kendime yakışanı yaptım! Ne oluyor ya?"

"Kendime yakışanı yaptım! Ne oluyor ya?"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mersin İ.Y. maçında sahadan atılmasının ardından ilk kez konuştu


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyundan atıldığı Mersin İdmanyurdu maçının ardından zehir zemberek açıklamalar yaptı.

İŞTE TERİM'İN AÇIKLAMALARI:

"Güvenim yok bir defa. Bazı şeylere güvenimiz kalmadı. Hakem insandır, hata yapar diyorlar. Biz kötü oynayabiliriz. Bunun yargısı bize düşer. Oyuncu kötü oynar, hakem kötü oynayamaz. Böyle bir şey yok.

İnsani ve medeni diyalogları her yerde kuruyoruz. Schalke maçında 3. golü attıktan sonra en az 20 kişiyiz. 4. hakemle göz göze geldik. Anlaştık. İtiraz etme, kalkma. Ben 40 senemi vermişim. Eskisinden daha fazla hırslıyım. Eğer Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde vardır. Ceza almam için 21 maça diyenler vardı ya; onlara sesleniyorum. Ellerinden geleni ardına koymasınlar. Ne oluyor ya. Benim onlara hakkım yok ama topa vurdum. Hakemler hocaları oyundan tutmak için mi var atmak için var. Peki Hasan Ümit?"

DİLMEN'İN "YAKIŞMIYOR HOCAM" SÖZLERİNE CEVAP

"Burada Rıdvan'a da bir haberim olsun. Neyin kendime yakışıp yakışmayacağını biliyorum, dikkatli konuşsun. O da kendine yakışanı yapsın. Biz kimseye terbiyesizlik etmiyoruz. Ben hislerimi belli ederim. Sevincimi de sakinliğimi de sinirimi de. Ben buyum yalandan dolandan yapamam öyle. Atıldım, atıldıktan sonra herşeyi yaptım. Ben kendime yakışanı yaptım. Herkesi aklı selim olmaya davet ediyorum."

HAKİM MİSİNİZ YARGIÇ MISINIZ?

"Sadece bugün değil adalet herkese her zaman lazım. Gizli bir gündemim yok diyoruz. Şu komediye bakın ya. Sokağa geldik, siz de geldiniz. Burada basın toplantısı yapıyoruz. Biz ne yapıyoruz ya Allah aşkına. Bu verilen ceza bana değil kulubume veirlen ceza. Disiplin Kurulu'ndan arkadaşlarla gazeteciler konuşmaya başlarlar. Gizli olarak kamuoyuna aktarırılar. Hatta cezamı ondan daha önce basına söylerler. Bana 10 maç, 21 maç dediler, ne oluyor, hakim misiniz, yargıç mısınız? Yapmayın Allah aşkına.

Disiplin Kurulu'na gittğinde 2 defa uyarmıştık dediler. Topu aldım, Hamit'e de kızdım neden faul yapıyorsun diye. Avrupa'da ağızı açıyorum. Bana İngiliz gazetesi Cüneyt Çakır'ı sorduğu zaman verdiği kararların arkasındayız gurur duyuyoruz dedim. Şunu anlatıyorum: Bizi İtibarsızlaştırmaya çaba harcayan bir güç var. Yayıncı kuruluşumuz da sağolsun. Komedi.. Komedi..

Alex Ferguson'la hakem kafa kafaya geldiler, birbirine neler söylediler neler! Sadece 12 bin pound para cezası verdiler. Kolay değil arkadaşlar bu kadar emek veriyoruz. Oyuncular bizler, hepimiz emek veriyoruz. 40 senedir bu ülkeye hizmet ediyorum, bundan sonra daha ciddi bir şekilde etmeye devam edeceğim."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER