ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ekim 2013 Pazar 21:17

Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe

Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe

Süper Lig'in 8. haftasında Kayseri Erciyesspor'a konuk olan Fenerbahçe 90+4'te Emenike'nin attığı golle 3 puanı aldı.


Dakika 1: Maç konuk ekip Fenerbahçeli futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 2: Fenerbahçe maça hızlı başladı... Mehmet Topuz'un sağ kanattan ceza alanına açtığı ortasında kale sahası içinde Jorgacevic topun sahibi oldu.
 
Dakika 3: Kayseri Erciyes çok tehlikeli geldi... Yasin orta alanda buluştuğu topla Fenerbahçe savunmasını ikiye tek yakaladı... Solundaki arkadaşına pasını atmak istedi ancak topu auta gönderdi.
 
Dakika 9: GOOOOL Sow...
Dakika 11: Ev sahibi ekipte Emre, kendi yarı alanından aldığı topla rakip yarı alana geçip uzak mesafeden kaleye şutunu gönderdi ama top farklı şekilde dışarıya gitti.
 
Dakika 12: Fenerbahçe sağ kanattan geldi... Yerden ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
 
Dakika 14: Fenerbahçe bu sefer sol kanattan Sow ile geldi... Sow'un pasına hareketlenen Caner'in ceza alanına yerden ortasında Webo'dan önce savunma müdahale etti ve topu kornere gönderdi.
 
Dakika 16: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda top doğrudan dışarıya gitti.
 
Dakika 19: Caner sol kanatta son çizgiden topu içeri çevirdi ön direkte Kuyt ve savunmanın hareketlendiği top direğin hemen dibinden savunmadan kornere gitti.
 
Dakika 20: Emre'nin sağ kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Caner'in uzak mesafeden sert şutu üstten dışarıya gitti.
 
Dakika 21: Azofeifa Fenerbahçe ceza alanına ortasını açtı yerden seken top diğer kanada açıldı... Atağın devamında ceza alanı ön bölümünde Traore yerde kaldı ve karar bir kes daha serbest vuruş.
 
Dakika 22: GOOOOLAzofeifa... Kullanılan serbest vuruşta Azofeifa, topu doğrudan kaleye gönderdi ve sol üst köşeye doğru harika bir gol attı. Volkan topa zıpladı ancak yapacağı birşey yoktu.
 

Dakika 28: Bu dakikalarda maç ortada geçiyor.
 
Dakika 32: Fenerbahçe iyi paslarla rakip yarı alana geldi... Bekir sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
 
Dakika 35: Fenerbahçe'de Caner, Erciyesspor ceza alanında yerde kaldı ancak hakem kendisini aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendirdi ve Caner'i sarı kartla cezalandırdı.
 
Dakika 36: Erciyesspor atağında Yasin'in pasıyla ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Sinan'ın sert şutu yan ağlarda kaldı.
 
Dakika 40: Cem Can, kendi yarı alanında buluştuğu topu rakip savunma arkasına hareketlenen Sinan'a göndermek istedi ama savunma araya girdi.
 
Dakika 43: Fenerbahçe'de erken oyuncu değişikliği... Caner Erkin oyundan çıkıyor yerine Michal Kadlec oyuna dahil oluyor.
 
Dakika 45: İlk yarının sonuna 1 dakika ilave ediliyor.

...Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi...

Dakika 46: İkinci yarı ev sahibi ekip Kayseri Erciyessporlu futbolcuların santrasıyla başladı.
 
47'Sağ kanattan hızlı gelişen Erciyesspor atağında Sinan, Egemen'den sıyrılmak isterken Egemen rakibini çekti ve karar serbest vuruş.
 
48'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına gönderilen topta kafalardan seken topta bir karambol oluştu ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
 
49'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına yapılan ortada Webo'nun kafa vuruşu kaleci Jorgacevic'te kaldı.
 
50'Çok tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanattan Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında Webo'nun kafasından seken topu sol çaprazdan dar açıdan Sow içeri çevirmek istedi ama savunma topu kornere gönderdi.
 
51'Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
 
52'İkinci yarıdaki oyun temposu ilk yarıya oranla biraz düşük durumda. Takımlar daha çok kontrollü bir oyun ortaya koyuyor.
 
53'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Webo, Erhan'a sert bir faul yaptı ve karar serbest vuruş.
 
54'Fenerbahçeli oyuncular çok hızlı ve etkili paslaşmalarla rakip ceza alanına kadar gitti ama son olarak Emre, rakip ceza alanı içinde topu istediği gibi kontrol edemedi.
 
55'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kadlec'in ceza alanına yaptığı ortada savunma topu uzaklaştırdı. Atağın devamında Emre, Traore'ye yaptıüı faulden sonra sarı kart gördü.
 
56'Bu kez gelişen Erciyesspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Azofeifa'nın sert şutu üstten dışarıya gitti.
 
57'Sol kanattan çok etkili gelişen Erciyesspor atağında Ibricic, Bekir'den sıyrılıp ceza alanına girdi ve müsait durumdaki Traore'ye pasını attı ama Traore'nin vuruşu çok kötüydü ve top yandan dışarıya çıktı.
 
58'Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Selçuk Şahin oyundan çıkarken Alper Potuk oyuna girdi.58'Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Selçuk Şahin oyundan çıkarken Alper Potuk oyuna girdi.
 
59'Gelişen Fenerbahçe atağında rakip yarı alanda topla buluşan Emre'nin sol kanattan ileriye hareketlenen Kadlec'e pasında Kadlec topu oyun alanında tutamadı.
 
60'Çok tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Kuyt'ın ceza alanına ortasında Webo'nun yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Jorgacevic son anda kornere gönderdi.
 
61'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortayı savunma uzaklaştırdı.
 
62'Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin Erciyesspor'a göre \%67'ye \%33 üstünlüğü bulunuyor.
 
63'Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Cristian'ın ceza alanına ortasında Egemen'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
 
65'Sağ kanadı etkili kullanan Fenerbahçe'de topla buluşan Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında Mangane, topu uzaklaştıran isim oldu.
 
67'Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçeli oyunculardan topla buluşan Kuyt, pasını sağ dış kenarda bulunan Mehmet Topuz'a verdi ama Mehmet'în daha da ileride bulunan Alper'e pası doğrudan dışarıya gitti.
 
68'Fenerbahçe'de Moussa Sow, ceza alanı dışında sağ çaprazda rakibinden sıyrılıp kaleye harika bir şut çekti ama kaleci Jorgacevic aynı güzellikle topu kornere gönderdi.
 
69'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada küçük bir karambol oluştu ama savunma son olarak topu uzaklaştırdı.
 
Dakika 70: Erciyesspor'da Kuyt'a sert bir faul yapan Numan, sarı kart gördü.
 
Dakika 71: Kayseri Erciyesspor'da oyuncu değişikliği... Traore oyundan alınıyor yerine Mandjeck oyuna dahil oluyor.
 
Dakika 74: Fenerbahçe atağında ceza alanı ön bölümüne atılan topta Webo'nun Sow'a indirdiği top Jotgacevic'te kaldı.
 
Dakika 77: Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği... Emre Belözoğlu oyundan çıkıyor yerine Emmanuel Emenike oyuna giriyor.
 
Dakika 79: Alper Potuk, topu orta alandan alıp rakip savunmaya koşu yaptı ve pasını Sow'a verdi ama Sow'un sağ kanada pasında Mehmet Topuz topu alamadı.
 
Dakika 83: Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kadlec'in ceza alanına ortasında Jorgacevic, kala sahası içinde topun sahibi oldu.
 
Dakika 85: Kayseri Erciyesspor'da oyuncu değişikliği... Ibricic oyundan çıkıyor yerine Serkan Atak oyuna giriyor.
 
Dakika 88: Kayseri Erciyesspor sol kanattan serbet vuruş kullandı... Azofeifa ceza alanına ortasını yaptı ancak Volkan topun kontrolünü sağladı.
 
Dakika 88: Kayseri Erciyesspor sol kanattan serbet vuruş kullandı... Azofeifa ceza alanına ortasını yaptı ancak Volkan topun kontrolünü sağladı.
 
Dakika 90: Maçın hakemi mücadelenin sonuna 4 dakika ilave ediyor.
 
Dakika 90+1: Kaleci Jorgacevic zaman geçirdiği gerekçesiyle sarı kart görüyor.
 
Dakika 90+4: GOOOOL  Emenike...Sol kanatta topla buluşan Kuyt'ın arka kale direğine ortasında Emenike'nin kafa vuruşu ağlarla buluştu.
 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmeyen Gökhan Gönül'ün yerine sağ bekte Mehmet Topuz'a şans verdi. Meireles'in yokluğunda ise orta sahada Selçuk Şahin görev yapacak. Yabancı kontenjanı nedeniyle Samuel Holmen tribüne çıktı.
 
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i
 
Fenerbahçe: Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Caner, Selçuk, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
 
Kayseri Erciyesspor'un ilk 11'i
 
Kayseri Erciyesspor: Jorgacevic, Erhan, Numan, Mangane, Emre, Cem Can, Azofeifa, Traore, İbricic, Yasin, Sinan
 
LİGDE 5. RANDEVU
 
Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor, lig tarihinde Pazar günü 5. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de daha önce 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında mücadele eden Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ile 4 kez karşılaştı. Taraflar arasındaki 3 maçı Fenerbahçe kazandı, 1'i berabere bitti.
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER