ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Mart 2013 Cumartesi 21:24

Kasımpaşa, Kartal'ı yıktı

Kasımpaşa, Kartalı yıktı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu.


Beşiktaş'ın golünü Olcay (13') atarken, Kasımpaşa'nın golleri Viudez (8'), Djalma (33') ve Halil Çolak (78') kaydetti. Beşiktaş kırmızı formayla çıktığı 16. maçta ilk kez yenilgi aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, soğuk ve yağmurlu bir havada İnönü Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk etti. Maça misafir takım hızlı başladı ve 8. dakikada Ernst'in sağ kanattan ortasına kafasını vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu gole Beşiktaş'tan yanıt gecikmedi. 13. dakikada Olcay Şahan, ceza sahası dışından klas bir vuruşla Isaksson'u avladı: 1-1. Bu golden sonra daha baskılı oynayan Beşiktaş kalesinde birden golü gördü. 33. dakikada Djalma, sol kanattan yerden gelen ortaya çok şık bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi: 1-2. Bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

İkinci yarıya Beşiktaş, oyuncu değişikliği ile başladı. İlk yarıda etkisiz kalan Holosko, yerini sakatlığından dolayı 3 haftadır sahalardan uzak kalan Almeida'ya bıraktı. Almedia'nın oyuna girmesiyle daha atak oynayan ve galibiyeti arayan Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yarı alanına yıktı. 49. dakikada, Niang'ın sağ kanattan gönderdiği ortaya Almeida vurdu ancak top direkten auta gitti. 66. dakikada sol kanattan Manuel Fernandes, ceza sahası içerisine ortasını gönderdi ancak top kaleye yönelerek direkten geri geldi. Beşiktaş, gole bir kez daha yaklaştı.

78. dakikada Kasımpaşa kontratakla Beşiktaş savunmasını dengesiz yakaladı. Kerem Şeras'ın pasında topla buluşan Kalu Uche soldan hareketlenen Halil Çolak'ı gördü. Halil'in ceza alanı sol çaprazından yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu ve Kasımpaşa durumu 3-1'e getirdi. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. 

BEŞİKTAŞ ZİRVE YARIŞINDA ERİYOR

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, şampiyonluk yarışında puan kayıplarına devam ediyor. İki hafta önce derbide Fenerbahçe'yi son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup ederek zirve yarışı için umutlanan siyah-beyazlılar, geçen hafta Trabzonspor ile berabere kalarak iki puan birden bırakmıştı.

Haftayı Kasımpaşa galibiyeti ile kapatmanın planlarını yapan Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında hiç beklemediği bir mağlubiyet alarak zirve yarışında çok önemli üç puan daha kaybetmiş oldu.

İki haftada toplam 4 puan bırakan siyah - beyazlılar, yarın lider Galatasaray ve onun takipçilerinden Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek.
 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER