ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 16:21

Kartal'ın rüzgarı tersine döndü

Kartalın rüzgarı tersine döndü

Fenerbahçe'ye 2-0 yenilerek ligde 2. mağlubiyetini alan Beşiktaş bir anda liderlikten dördüncülüğe düştü.


Ligin 6.hatasında aldığı 3-2'lik Sivasspor maçından sonra SAİ Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe'ye art arda yenilen siyah beyazlılar puan ve averaj olarak da geçen sezonun gerisinde kaldı.

2013-2014 sezonunun 8.haftası geçildiğinde 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 16 puan toplayan Beşiktaş Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada bulunuyordu.Üstelik 12 gol atıp 7 gol yiyen siyah beyazlıların averajı da +5'ti.

Geçen haftaya kadar ligin en iyi takım olarak gösterilen Beşiktaş'ta bir hafta içinde alınan iki mağlubiyet rüzgarı bir anda tersine döndürdü.8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan siyah beyazlı takım 14 puanla ile geçen sezonun da gerisinde kalıp lig sıralamasında 4.lüğe düştü. İlginç olan ayrıntı ise geçtiğimiz sezondan çok daha iyi olduğu söylenen hücum hattının bu sezon 10 golde kalması ve yenilen 9 gol ile averajın sadece +1 olması.

SLAVEN BİLİÇ'E ELEŞTİRİLER YOĞUNLAŞIYOR

Fenerbahçe ile oynanan ve 2-0 kaybedilen maç sonrası 5.derbi maçından da galibiyet çıkaramayan Slaven Biliç'te eleştirilerin hedefinde.Özellikle sağ taraftaki tercihleri ile maçın kaybedilmesine yol açtığı düşünülen Biliç'in derbilerdeki başarısızlığı ve oyuna müdahaleleri yetersiz bulunuyor. Hırvat hocanın kaybedilen SAİ Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında takımı psikolojik olarak da derbiye yeteri kadar hazırlayamadığı yapılan tenkitlerin başında geliyor.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER