ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 22:42

Kartal: Daha farklı da kazanabilirdik

Kartal: Daha farklı da kazanabilirdik

BEŞİKTAŞ'ı 2-0 yenerek lider oldukları maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.


BEŞİKTAŞ'ı 2-0 yenerek lider oldukları maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Kartal, yaptığı açıklamada, "Hep beraber bu hafta başından beri iyi hazırlandık. Net pozisyonlar bulduk, 2-0 kazandık ama daha farklı olabilirdi. Beşiktaş'a 1-2 duran top dışında pozisyon vermedik. Aslında bugün çok güçlü bir rakibi yendik. Çok coşkulu bir futbol oynuyorlardı ama biz gayet iyi hazırlandık. Hafta boyunca iyi çalıştık, iyi hazırlandık. Futbolcularım verilen görevleri tam anlamıyla yerine getirdi. Ne söylediysek, ne istediysek yaptılar. Bu galibiyeti başkanımıza doğum günü hediyesi olarak ve taraftarlarımıza armağan ettik. Sadece 3 puan aldık. İlk yarının son derbisini yendiğimiz için futbolcularımı tebrik ederim" diye konuştu.

"EMENIKE VE SOW ADINA ÇOK SEVİNDİM"

Emenike'nin taraftarlarla yaşadığı sıkıntı ve yedek kalmaları hatırlatılan İsmail Kartal, oyuncuyu yeniden kazanmasını şöyle ifade etti:

"Ben 24 kişilik bir kadroya sahibim. Futbolcunun kalbini, ruhunu iyi bilen birisiyim. Ben de futbolculuktan geldim. Emenike'ye her zaman güvenmişimdir. Onunla konuştuk. Benim hepsine kalbim açık. Her futbolcuma eşit mesafedeyim. Zaman zaman yedek kalabilirler, eleştiriler alabilirler performanslarıyla ilgili. Ama bunları hep beraber atlatacağız. Moussa'nın, Emenike'nin bu akşam gol atması en çok beni sevindirdi. Üzerlerindeki gol atamama baskısını kaldırmış oldular."

Fenerbahçe'nin sezonun son derbisini kazandığını hatırlatan Kartal, "2. kez derbi kazandım. Kupa maçını da kazanmıştık. Aslında ligdeki Galatasaray maçını da kazanabilirdik. Geriye düştük, 10 kişi kaldık, buna rağmen iyi oynadık. Pozisyona girdik, gol de atabilirdik ama olmadı. Trabzon maçında ise yeterince pozisyona giremedik, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Beşiktaş derbisinde ise her şey istediğimiz gibi gitti. Biz bu akşam ürettik, pozisyonlar yarattık. Beşiktaş'ın 1-2 duran top dışında pozisyonu yok. İyi mücadele ettiler, 10 kişi kalınca da iyi mücadele ettiler, onları tebrik ediyorum. 3 puanı hak ettik, 3 puan hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER