ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2012 Salı 18:00

Karşıyaka'dan eleştirilere yanıt

Yeşi-Kırmızılıların kulüp başkanı Cihan Büyükoral, kulübün kısır çekişmelerden yara aldığını belirterek, sponsorluk konusunda yol almak istediklerini belirtti.


Selçuk Yaşar Spor Tesisleri’nde 2012-2013 sezonunun ilk yarısını değerlendirme toplantısı düzenleyen Büyükoral, sosyal medya üzerinden sürekli eleştirildiklerini, kulüp tarihinde bu kadar eleştirilen başka bir yönetimin olmadığını öne sürdü.

Yapılan transferlerle takımın daha başarılı hale gelmesine rağmen eleştirilerin kesilmediğini, sosyal medyada yazılanların oyuncuları da tedirgin ettiğini ifade eden Büyükoral, oyunculara paralarının düzenli olarak ödendiğini, ancak her kulüpte görülebilen bazı aksaklıkların söz konusu olabildiğini, bundan dolayı eleştirilmelerini anlayamadıklarını ifade etti.

Yönetime geldiklerinde kulübün 20 milyon lira borcu olduğunu gördüklerini, ancak bunun dışında alacaklı olduklarını belirten ve icraya başvuran kişilere de 6 milyon liralık borcun ortaya çıktığını belirten Büyükoral, borçları ödemek için tasarruf uygulamasına gittiklerini, sponsorluk görüşmeleri yaptıklarını söyledi.

Sponsorluk konusunda imza aşamasına geldikleri 5 firmanın ”kulübün karışıklık yaşadığını söyleyerek” henüz imza atmayı kabul etmediğini öne süren Büyükoral, şöyle konuştu: ”Kulüp 50 yıldır dışarıya kapalı, biz bunu kırmak istiyoruz. Kulüplerin kalıcı geliri yoksa sponsor şart. Yaptığımız bu görüşmeler meyvesini önümüzdeki yıllarda verecek. Bundan sonra yönetimlerin dikkatli davranması gerekiyor. Yoksa kulübün kapısına kilit vurulur. Süper Lige çıkıp bu borçlardan kurtulabiliriz. Artık bu kısır çekişmeleri bırakıp işe koyulmalıyız.”

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER