ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2014 Perşembe 22:37

Karadeniz Fırtınası Avrupa’da

Karadeniz Fırtınası Avrupada

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Rostov ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka golsüz beraberlikle sonuçlandı.


UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Rostov ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarısı da golsüz beraberlikle sonuçlanan müsabakada Trabzonspor UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmaya hak kazandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ikinci yarıda ise Cardozo’yu oyuna aldı. Orta saha ve savunmaya takviye yapan Boşnak teknik adam Rus ekibine oyun alanı bırakmamaya çalıştı. Bordo-mavililer ikinci yarıda ise şu şekilde mücadele etti; "Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, (Mustafa Yumlu dk. 19), Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Salih, Soner (Batuhan dk. 80), Sefa (Cardozo dk. 70), Fatih Atik,0 Deniz Yılmaz" şeklinde çıktı. Ev sahibi takım da 3 oyuncu değiştirme hakkını kullandı. Pletikosa, Miliç, Bostos, Dyakov, Goreux, Gatcan, Torbiniski (Bukharov dk. 69), Poloz (Doumbia dk. 61), Kanga, Kalechev, Grigoryevic (Yoo dk. 78)

Trabzonspor’da ilk yarıda ise Belkalem ikinci yarıda ise Salih Dursun ve Alparslan sarı kart görürken, ev sahibi ekipten ise Torbinski sarı kart gören isim oldu.












KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER