ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Nisan 2014 Perşembe 20:17

Karabükspor'da, Kayserispor maçı hazırlıkları

Karabüksporda, Kayserispor maçı hazırlıkları


Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik bir çalışma yaptı.
Yaklaşık 2 saat süren çalışmaya, sakatlığı bulunan Hakan Özmert katılmadı. Ahmet İlhan Özek ise takımdan ayrı koştu.
Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor'un lig sıralamasında bulunduğu yeri hak etmeyen, çok iyi bir takım olduğunu söyledi.
Zaman zaman takımların bu durumlara düşebileceğini anlatan Kafkas, "Bizim açımızdan da çok zor ve kritik bir maç. Bu maçtan alacağımız netice bizim de yerimizi belirleyecek. Kalan maçlarımızda da ligi layık olduğumuz yerde bitirmek için büyük bir mücadele göstereceğiz. Takımın bir düşüşü yok. Kalan 4 maçta, 50 metreye girildi. Burada kim hızlı koşarsa, Avrupa kupalarına gidecek. Her takım için 12 puan var. Her takım bu puana talip. Becerebilirsek, Avrupa'ya gideceğiz. Beceremezsek de ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

- Futbolda "e-bilet" uygulaması
Kafkas, e-bilet konusunda uygulamada birtakım sıkıntılar olduğunu ifade etti.
Dünyanın her yerinde federasyonun kulüpleri yönettiğini belirten Kafkas, "Türkiye'de de kulüplerin federasyona yardımcı olması gerekiyor. Eğer uygulama doğruysa, sıkıntı görmüyorum ama uygulamanın birtakım sıkıntıları var. Bunun konuşulup, tartışılarak, doğru bir zemine oturtulması lazım" ifadesini kullandı.
Takımın defans oyuncusu İshak Doğan ise Avrupa kupalarını hedeflediklerini belirterek, "Son 4 maçta en iyi skoru alarak Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Kayserispor'un durumu kritik ve bizimle final maçı oynayacaklar. Biz de ona göre sabırlı oynayarak, üç puanı alıp, yolumuza bakacağız" dedi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER