ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2012 Cumartesi 20:46

Kaptan Efe İnanç evlendi

Kaptan Efe İnanç evlendi

İstanbul BBSK'nın başarılı oyuncusu ve kaptanı Efe İnanç, bugün Tuğba Gürol ile evlenerek dünya evine girdi.


Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde dünya evine giren çifti takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Nikâha İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Antalya'da olduğu için katılamazken, İstanbul BBSK'nın eski hocası A Milli Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise çelenk gönderdi.

İstanbul BBSK'nın başarılı oyuncusu Ekrem Ekşioğlu, takım arkadaşına mutluluklar dilediğini belirterek, "En önemli sözleşmeye imza attıb" diyerek espri yaptı. İlk yarının son haftasında yakaladıkları çıkışı devam ettireceklerini ifade eden Ekşioğlu, “Bülent Hoca’nın gelmesiyle takımda bariz değişiklikler oldu. Kimliğimizi tekrar kazandık. Özlenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u izlettireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Kaptanlarının bu mutlu gününde yanında olmalarından dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Can Arat ise “ Kaptanımıza evlilik hayatında mutluluklar diliyoruz. İnşallah bu evlilik futbol kariyerinde de daha iyi yerlere gelmesine sebep olur.” diye konuştu.

Transfer döneminin en çok konuşulan oyuncularından olan Gökhan Süzen de evliliğin çok güzel bir duygu olduğunu kaydederek, “Efe abimi tebrik ediyorum. Ben de yeni evliyim. Gerçekten çok güzel bir olay. Keşke daha önce evlenseydim. Efe abimin de evliliği biraz geç oldu ama olsun.” diye konuştu.

Ligin ilk yarısına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan başarılı oyuncu “Ligin ilk yarısını çok iyi bitirdik. Bülent Hoca takımımıza çok uygun bir antrenör. Takım ruhumuz tekrardan geldi. Oyuncu yapımız gayet iyi. İkinci yarı daha zorlu geçecek. Zorluk derecesi yüksek maçlar oynayacağız.”

Gökhan Süzen, Beşiktaş'a transferiyle ilgili soruları cevapsız bıraktı.

 Efe İnanç ve Tuğba Gürol’un nikahı sonrası İstanbul BBSK oyuncuları hep birlikte basın mensuplarına poz verdi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER