ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Aralık 2012 Cuma 20:08

Kanarya, kazanmak istiyor

Kanarya, kazanmak istiyor

Basketbol Fenerbahçe Kadın Takımı Menajeri Didem Akın: "Beşiktaş maçını da kazanarak, yolumuza yenilgisiz devam etmek istiyoruz" dedi.


Didem Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içinde Galatasaray karşısında çok iyi bir oyunla galip geldiklerini hatırlatarak, ”Beşiktaş maçını da kazanarak, yolumuza yenilgisiz devam etmek istiyoruz” dedi.

İki genç oyuncularını Beşiktaş’a kiraladıklarını vurgulayan Didem Akın, ”Gelecek vaat eden iki genç oyuncumuz Özge Kavurmacıoğlu ve Emel Türkyılmaz’ı Beşiktaş’a kiralık verdik. Rakibimizle böyle bir dostluğumuz var. Özge ve Emel, yarın bize karşı oynayacaklar. Bu maçın böyle de bir güzelliği var” ifadelerini kullandı.

Akın, Beşiktaş’ta kadın basketbol takımının sezon başında ciddi maddi sıkıntı nedeniyle kapanma noktasına geldiğini dile getirerek, ”Neyse ki böyle bir şey olmadı. Beşiktaş kadın basketboluna önemli katkılar sağlamıştır. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha farklı olur. 11 maçtır yenildiği için rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Derbi maçların havası farklı olur” diye konuştu.

 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER