ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Kasım 2014 Pazar 21:15

Kadıköy'de Passolig dönemi başladı

Kadıköyde Passolig dönemi başladı

Fenerbahçe Kulübü de bu akşam oynanan Eskişehirspor maçıyla resmen Passolig dönemine başladı.


 Yaklaşık 1 ay önce sisteme dahil olan sarı lacivertliler Şükrü Saracoğlu'nda oynanan Eskişehirspor maçına Passolig Kart'larıyla girdi. Girişlerde ise hiçbir sorun yaşanmadığı, kombine sahiplerinin yüzde 80'inin de tribünlerdeki yerini aldığı açıklandı.

Toplamda 50 bine yakın Passolig Kart'a ulaşan Fenerbahçe, e-bilet sistemine geçtiği ilk resmi müsabakada Eskişehirspor ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maça iki takım taraftarları da giriş yaptı. Sisteme sonradan dahil olan Fenerbahçe, geç kalmış olmasına rağmen sarı lacivertli taraftarların ilgi gösterdiği görüldü. Sarı lacivertli renklere gönül veren yaklaşık 50 bin taraftar çok kısa bir sürede takımlarının kartını aldı. Böylece Fenerbahçe de Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından en çok Passolig Kart'a sahip olan üçüncü takım oldu.

Yaklaşık 17 bin kombineli taraftarı bulunan Fenerbahçe Kulübü'nde geçen hafta yapılan çalışmanın ardından, kombine kartlar, Fenerbahçe Passolig Kart'lara tanımlanmıştı. Bu kartlar Eskişehirspor maçı öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda dağıtıldı. Fenerbahçeli taraftarlar aynı zamanda bu sezon bir ilki de gerçekleştirdi. Sarı lacivertli 5 bine yakın taraftar 10. haftada bilet satın alabildi.

20 bine yakın taraftar Şükrü Saracoğlu'ndaki yerini alırken, müsabakaya soğuk hava olumsuz olarak etki etti. Maç sırasında 8 dereceye düşen hava sıcaklığına yağmur da eklenince maça ilgi azaldı; kombine sahiplerinin yüzde 20'sinin müsabakaya gitmediği bilgisi verildi.

Bu arada Fenerbahçe-Eskişehir maçı için kulüp 10 bin bilet satışa çıkarmıştı. Bu biletlerin yarısı satılırken, sponsorlarla birlikte toplamda 5370 kişinin biletle giriş yaptığı açıklandı. Kombine sahibi 11 bin kişinin ise stadyumda takımına destek verdiği açıklandı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER