ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Temmuz 2014 Çarşamba 14:42

İtalya'dan Salih Uçan hakkında şok açıklama!

İtalyadan Salih Uçan hakkında şok açıklama!

İtalyan ekibi Roma'ya transferinin gerçekleşmesi durumunda Empoli'ye kiralanacağı konuşulan Salih Uçan hakkında ilginç bir açıklama geldi.


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve İtalya temsilcisi Roma'ya transferinin tamamlanması için artık geri sayıma geçilen Salih Uçan için İtalya cephesinde yeni bir gelişme yaşadı.

Sporx'in haberine göre; Roma'nın, yabancı kontenjanını başka bir oyuncudan yana kullanmak adına Sali Uçan'ı Verona, Parma, Sassuolo veya Empoli'den birine kiralamasının gündemde olduğu konuşulurken, söz konusu iddialara en yetkili ağızdan çok net bir açıklama geldi.

Salih Uçan'ın hakkında yüksek sesle konuşulan söz konusu iddialar hakkında yerel bir radyoya açıklamalarda bulunan Empoli başkanı Fabrizio Corsi, genç oyuncuyu tanımadığını ve böyle bir kiralama opsiyonunun bulunmadığını açık bir dille ifade etti.

İşte Fabrizio Corsi'nin açıklamaları;

"Salih Uçan'ı mı kiralıyoruz? Bahsi geçen futbolcuyu tanımıyorum bile. Ancak Roma kulübü ve kulübün başkanı Walter Sabatini ile samimi bir dostluğumuz bulunuyor. Eğer Roma ile anlaşmamız gerekirse gelişmeleri değerlendirebiliriz. Kontenjanımızda bir kişilik yer olduğu doğru ancak buraya sakince nokta atışı yapmak istiyoruz."
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER