ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Kasım 2014 Çarşamba 09:34

İstifa edecek mi?

İstifa edecek mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Borussia Dortmund yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Hiç istifayı düşünmedim. İstifa vermeyi de düşünmüyorum" dedi.


Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Borussia Dortmund yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Hiç istifayı düşünmedim. İstifa vermeyi de düşünmüyorum" dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda deplasmanda Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a 4-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, iyi bir mücadele verdiklerini belirterek, "Yorgun değildik. Bu takımla oynamaya alıştık. Bu yüzden kadroda değişiklik yapmadım. İki maçta da iyi oynadık. Galatasaray’a karşı bu sonuçlar güzel. Galatasaray da iyi takım. İyi oynadılar. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Ne kadar az hata yaparsanız o kadar kazanmaya gidersiniz. Biz az hata yaptık. İyi bir sezon geçiriyoruz. Londra maçı var ona da iyi hazırlanacağız. Gelecek maçta da daha iyi sonuçlar elde etmeye çalışacağız. Pozitif futbol sergiledik. Sabır önemli, özel olan tabii ki bu çalışmalarda sabırdı. Disiplinli oynadık. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirmeyi başardık. Oynanan oyundan memnunum" dedi.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ise, maçla ilgili değerlendirmesinde, "Ara pasları kapatmak istedik. Ara paslardan sıkıntı yaşamıştık. Birinci golü böyle yedik. 3 golü kornerden yedik. Bireysel hataları düzeltmeye çalışacağım. Her şeyi ortaya koyduk. Hatalar var. Nereden başladığını görmemiz lazım. Gelişiyoruz daha çok çalışıyoruz. 50 metreden gol yedik. Burada bir suçlu bulamazsınız. Her şeyi ortaya koyduğumuzda, gelişebileceğiz. O yüzden gelişmeyi gün gün yaşıyoruz" dedi.

Basın mensuplarının hatayı kendisinde görüp görmediği ve istifa etmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna ise Prandelli, "Hiç istifayı düşünmedim. İstifa vermeyi de düşünmüyorum. Hedefimizi lige yönelik yapıldı. En büyük hedefimiz şampiyonluk. Kadro geçen seneki ile farklıydı. Hedefimiz her zaman lig olacak. Başımız dik ayrılmamız gerekiyor. Sizce yüzde yüzü vermedik mi? Bu yüzden sahadan başımız dik ayrıldık" cevabını verdi.

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER