ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Haziran 2014 Pazar 14:25

İşte Galatasaraylıları şoke eden görüntü!

İşte Galatasaraylıları şoke eden görüntü!

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Arda Turan'ın aynı karede yer almasına tepki gösterdi.


Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile beraber, Bodrum'da Aziz Yıldırım'la bir araya gelen Arda Turan'ın, bu görüşmede çekilen bir fotoğrafı sarı-kırmızılı taraftarlarca eleştiri konusu oldu.

Sporx.com'da yer alan habere göre; milli futbolcunun Fenerbahçe Başkanı ile bir araya gelmekle büyük bir hata yaptığını ifade eden Galatasaraylılar, yıldız oyuncuyu Fenerbahçe'ye getirecek olan tek ismin de Acun Ilıcalı olabileceğini iddia etti.

Yıldırım'ın yıllar öncesinde söylediği, "Arda ile bir araya gelsem 15 dakikada Fenerbahçeli yaparım" sözü de Galatasaraylı taraftarların gündemine girdi. 

ULTRASLAN'DAN ARDA TURAN'A

La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, tatili geçirdiği Bodrum'da, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Sürpriz görüşmede çekilen bir fotoğraf kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Ezeli rakip Fenerbahçe ile sert tartışmaların yaşandığı dönemde gerçekleşen bu ziyaret, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Galatasaray'da en etkili taraftar grubu ultrAslan, altyapısında yetişen ve A takım kaptanlığına kadar yükselen milli futbolcu için sosyal medya üzerinden "10: Bizi sevenleri üzmeyelim baba..." mesajı gönderdi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER