ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2014 Cumartesi 15:10

İstanbul Başakşehir: 0 - Bursaspor: 0

İstanbul Başakşehir: 0 - Bursaspor: 0

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11. haftasında İstanbul Başakşehir ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşması, 0 - 0 tamamlandı.


17. dakikada Semih Şentürk'ün pasıyla sağ kanatta hareketlenen Visca, rakibinden sıyrılarak vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak direğin dibine çarparak auta çıktı.

21. dakikada Volkan Şen'in sağ kanattan ortasında altı pas önünde kafa vuruşu yapan Belluschi, meşin yuvarlağı auta attı.

26. dakikada Doka'nın savunma arkasına attığı pasta topla buluşan Mossoro, vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak savunmadan döndü. Dönen topu tekrar kontrol eden Mossoro'nun ikinci denemesi de meşin yuvarlak savunmaya çarparak tehlike bölgesinden uzaklaştı.

40. dakikada Volkan Şen'in ortasında Fernandao, meşin yuvarlağı ceza alanı dışına çıkardı. Gerilerden gelen Civelli'nin, ceza alanı çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top, kale direğinin yanına çarparak auta çıktı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca ilk yarı, 0 - 0 tamamlandı.

48. dakikada gelişen Bursaspor atağında Şener'in ceza alanı içine ortasında Fernandao'nun kafa vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.

79. dakikada Ozan Tufan'ın ortasında savunmadan seken top, Ozan İpek'te kaldı. Ozan İpek de bekletmeden vuruşunu yaptı; ancak meşin yuvarlak farklı bir şekilde auta çıktı.

87. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Rotman, rakiplerinden sıyrılarak vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol olmayınca mücadele 0 - 0 sonuçlandı.

Şenol Güneş: Kazanmayı da kaybetmeyi de hak etmedik

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Başakşehir karşısında aldıkları bir puanın normal olduğunu belirtti. Şenol Güneş, kazanmayı da kaybetmeyi de hak etmediklerini söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11. haftasında İstanbul Başakşehir'le golsüz berabere kalan Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bugün kazanmayı hak kaybetmedik, kaybetmeyi de hak etmedik. 11. maçımızda daha önceki maçlarda her zaman söylediğim şeyi söyleyemeyeceğim. Çünkü her maçta çok üzülmüştük çünkü oynadığımız oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Ama bugün 1 puan normal bir puan diye düşünüyorum. Keyif olarak oyundan çok büyük keyif alındığını düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Oyunun sertliğinin tempoyu etkilediğini dile getiren Şenol Güneş, "Tempo yavaş olduğu için, hızlı oynamadığımız için karşı tarafta etkili olamadık. Daha hızlı daha tempolu oynamak zorundaydık. Top kayıplarımız da oldu. Rakibin istediği de buydu. Çünkü rakip savunma yönüyle ön plana çıkan bir takım. Zaten ligde az gol yiyen bir takım. Bu onlar için normal ama bizim daha fazla hamle yapıp gol atmamız gerekiyordu. Bugün takımın genelinde, Fenerbahçe maçının pazartesi bu maçın da Cuma günü olması sebebiyle o dediğimiz tempomuz yoktu. Tempo yapmak için daha güçlü ve hareketli olmak gerekiyor. Donuk garanti bir oyun olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


Stat: Başakşehir Fatih Terim 

Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Hanoğlu, Bahtiyar Birinci

İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Epureanu, Yalçın Ayhan, Ferhat Öztorun, Rotman, Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro (Dk. 82 Sezer Öztürk), Doka (Dk. 90+4 Tayfun Pektürk), Semih Şentürk (Dk. 85 Perbet)

Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Civelli, Serdar Aziz, Aziz Bhich, Belluschi (Dk. 85 Bekir Yılmaz), Ozan Tufan, Volkan Şen (Dk. 80 Holmen), Josue, Bakambu (Dk. 65 Ozan İpek), Fernandau

Sarı kartlar: Dk. 14 Aziz Bhich (Bursaspor), Dk. 18 Semih Şentürk, Dk. 20 Ferhat Öztorun, Dk. 31 Mossoro, Dk. 45+2 Rotman (istanbul Başakşehir)

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER