ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2014 Cuma 15:13

İrfan Buz: Kesinlikle galibiyet için çıkıyoruz


Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Sivasspor karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Bayan taraftarlardan destek isteyen Buz, "Küfür olmasın çünkü çok önemli bir Galatasaray maçı var. Bayan taraftarlarımız bizi yanlış anlamasın ama taraftarlarımızı ben ve takımımız inanılmaz derecede özledi." dedi.

İrfan Buz, ligin 28. haftasında 6 Nisan Pazar günü oynayacakları Sivasspor maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendiren Buz, iki devrede de farklı oynadıklarını ve mağlup olduklarını ancak o maçı geride bırakıp Sivasspor'a konsantre olduklarını dile getirdi.

"ÜÇ PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Şuan 34 puanda bulunduklarını ve durumlarının farkında olduklarını ifade eden genç teknik adam, "Futbolcularımız ve biz durumu biliyoruz, kesinlikle galibiyet için çıkıyoruz. Sivasspor iyi bir çıkış yaptı sonra geriledi, takım olarak iyi bir takım. Burhan özellikle iyi bir sezon çıkarıyor. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Topu da iyi çeviriyorlar. Ne olursa olsun bizim hedefimiz üç puan. Bu haftada iyi de çalıştık. Üç puan için çıkacağız. Mücadele ile iyi top oynayarak bunu gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Sercan ve Volkan Şen'in performansının sorulması üzerine Buz, "Bütün futbolcularımızla konuşuyorum. Farklı değerlendirmek lazım. Şuan Volkan biraz önde gözüküyor. Galatasaray maçında iyi bir maç çıkardı ama Fenerbahçe maçında iyi oynayamadı. Sercan'ın da maç eksiği var. Bu hafta 4 tane dişini çektirdi. Antrenmana çıkamadı.b Ne olursu olsun ben bütün oyuncularıma güveniyorum. Ellerinden geleni yapacaktır hepsi." diye cevap verdi.

Buz, Sivasspor maçında kadroda değişiklik yapıp yapmayacakları yönündeki soruya ise "Kendi sahanızda oynadığınız zaman farklı, deplasman da farklı oyun olabilir. Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Biz kendi durumumuza bakıyoruz, ona göre bir değerlendirme yapacağız." şeklinde cevap verdi.

"OZAN İPEK OYUNA GİRER Mİ BAKACAĞIZ"

Ozan İpek'in oynayıp oynayamayacağı sorusuna ise Buz, "Ozan İpek büyük bir sakatlık geçirdi. Tedavi gördü." diyerek şöyle cevap verdi:

"Fenerbahçe kadrosuna niye aldığımı da açıklayayım. Ozan İpek çok önemli bir futbolcu takım için, sadece futboluyla değil. Varlığı ile bize destek verebiliyor arkadaşlarına. Şuan çalışıyor ama oyuna girer mi girmez mi ne kadar süre alabilir, bilemiyoruz, bakacağız."

Bir gazetecinin, "Daum ile sizin aranızda futbol anlayışı bakımından ne fark var?" şeklindeki sorusuna şu karşılığı verdi: "Daum ile sizin aranızda ne fark var, bunu değerlendirmek erken, hocamla çok uyumlu çalıştım. Farklı yönler vardır tabi ki."

Daum'un gönderilmesinin ardından Başkan Erkan Körüstan ile otobanda yapılan görüşmenin içeriğinin sorulması üzerine ise Buz, "Tamamen açıklayacağım hepsini. Bırakın biraz maçlarımıza bakalım, önemli maçlarımız var.İrfan Buz önemli değil. Önemli olan Bursaspor, sonrasında açıklarız her şeyi." şeklinde cevap verdi.

"TARAFTARLARIMIZI İNANILMAZ ÖZLEDİK"

Bayan taraftarlara da çağrıda bulunan Buz, "Bayan taraftarlarımız bize destek olsun, üç puan alalım ve bu mutluluğu yaşayalım. Küfür olmasın çünkü çok önemli bir Galatasaray maçı var. Bayan taraftarlarımız bizi yanlış anlamasın ama taraftarlarımızı ben ve takımımız inanılmaz derecede özledi." diyerek, sözlerini tamamladı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER