ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 10:43

Hokeyciler, yeni sezon için iddialı

Hokeyciler, yeni sezon için iddialı

Gaziantep Polisgücü, ligde yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyor.


Hokeyde, EuroChallenge Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda birinci olarak Türk spor tarihine geçen ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi'nde son 8 sezonda şampiyonluğu rakiplerine kaptırmayan Gaziantep Polisgücü, ligde yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, yeni sezonda hem erkeklerde hem de kadınlarda mücadele edeceklerini söyledi. Erkek takımının son 8 sezonda Türkiye şampiyonu olduğunu belirten Kaplan, yeni sezonda hem erkek hem kadın takımlarının şampiyonluk parolasıyla mücadele edeceğini kaydetti.

Erkekler liginin 30 Kasım'da, kadınlar liginin ise 4 Aralık'ta başlayacağını ifade eden Kaplan, "Önümüzdeki hafta takımlarımızı toplayıp, yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Dünya çapında marka olan takımımız, yeni başarılar için toplanıp güç birliği oluşturacak" dedi.

Kaplan, kısa süre önce kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüştüklerini hatırlatarak, "Bakanımız, çabalarımız ve başarılarımız dolayısıyla bizi tebrik edip, dünya arenasında yeni başarılar elde etmemiz noktasında bizden söz istedi. Biz de elimizden geleni yapacağımızı ve yeni başarılar elde etmeyi çok istediğimizi söyledik. Bakanımızın desteği bizi onure etti. Kendisine teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER