ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mart 2013 Pazar 19:37

Hokey Turnuvası'nda 6 takım 80 sporcu

Hokey Turnuvasında 6 takım 80 sporcu


Osmaniye Hokey İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvaya 6 takımın 80 sporcu ile katıldığı belirtildi.

Çenet Kardeşler Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuva hakkında bilgi veren Hokey İl Temsilcisi Kemal Yalçın, turnuvaya bayanlar ve erkekler kategorisinde 6 takımın katıldığını belirterek, başarılı takımların sporcularının milli takıma seçilme şansı olduğunu ifade etti. Yalçın, şunları söyledi:

“İlimiz bu güne kadar milli takıma çok sayıda sporcu kazandırdı. Gençlerimiz hokeyi seviyor, Osmaniye’de 600 lisanslı sporcumuz var. Bugün başlayan ve üç gün sürecek müsabakalarda başarılı gördüğümüz sporcularımızdan oluşturacağımız il karması, 12 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.”

Hokey İl Temsilcisi Yalçın, “Hokeyin gelişmesi için büyük çaba harcıyoruz. Her geçen gün daha da sevilen bir spor halini alan hokey sporunda lisanlı sporcu sayımız her geçen gün artıyor. Bizler, önceleri hokey yaptıracak sporcu bulmakta zorlanırken şimdi ise aileler çocuklarını kendileri getirip bizlere teslim ediyor.” diye konuştu.

Yalçın, müsabakalarda başarılı olan takım ve sporculara kupa ve madalya verileceğini belirtti.

Turnuvanın açılış maçı Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in düdüğü ile başladı. Demir, turnuvaya katılan takım ve sporculara başarılar diledi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER