ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Temmuz 2013 Cumartesi 16:05

Hilbert’ten ilk açıklama

Hilbertten ilk açıklama

Leverkusen’e giden Beşiktaşlı Hilbert, “3 iyi senemi geçirdiğim Türkiye’de sağ bek de oynamam beni zenginleştirdi. Bu, yeni takımım için avantaj olacak” dedi.


Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Beşiktaşla yollarını ayırarak Almanya’nın Bayer Leverkusen takımına tranfer olan Roberto Hilbert, ilk röportajını verdi. Alman basınına konuşan deneyimli oyuncu, “Beşiktaş ile olan girişimlerimden sonuç çıkmadı. Şartlarda ve bazı detaylarda anlaşamadık. Sonrasında Türkiye’den benimle ciddi olarak ilgilenen başka kulüpler de olsa da 3 güzel yılın ardından Türkiye macerama nokta koymak durumunda kaldım. Bu süre zarfında orada çok güzel anılarım oldu. Tabi bunun yanında çok hoş olmayan şeyler de yaşadım. Ama tüm bunlar benim kendimi geliştirmemi sağladı” dedi.

Tekrar Bundesliga’da olduğu için mutlu olduğunu söyleyen eski Stuttgartlı oyuncu, “Açıkçası dönmekte tereddüt etmedim. Tam zamanında Almanya’ya dönmüşüm gibi bir his var içimde. Milli takım hedefim hep olmuştur ancak şu an için öncelikle onu düşündüğümü söyleyemem. Beşiktaş’ta sağ bek olarak da oynadım. Dolayısıyla şimdi daha zengin bir yapım oldu. Bu durum benin ve takımım için bir avantaj olacak” ifadelerini kullandı.   

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER